Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım komşum Allah kabul etsinAllah rahmet eylesin canım
Dün okudum bu günde okuyum cemoscum
Allah kabul etsin.Yasin, Tebareke ve Amme okudum.. Allah gunahlarini affetsin, mekani cennet olsun..
Amin inşallah.Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAllah rahmetini şefkatini esirgemesin, sizlere sabır versin.
Amenerrasulu ve Tebareke okudum Allah'ın izniyle.
Cümlemizden inşaallah.Amin inşallah.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Sağolun kalp krizi geçirmişBasiniz sagolsun neden vefat etti gencmis :'(
Hala okuyoruz canım burdan da duaları topluyorum.Şimdi gördüm devam ediliyor mu hala okumaya? Eğer ediliyosa okuyup yazarım ne okuduğumu
Allah kabul etsin inşallah.1 yasin 1 tebareke 1 amme okudum Rabbim kabul etsin ins..
Allah razı olsun çok sağolun.Fatiha okudum.. ama çok üzüldüm,bir tuhaf oldum Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun...
Ruhuna değsin... Ben aklıma geldikçe ederim dua insallah.Allah razı olsun çok sağolun.
Amin inşallah bende kendime gelemiyorum hala.bugun yedisini yaptım
Çok sağolun Allah razı olsunRuhuna değsin... Ben aklıma geldikçe ederim dua insallah.
Amin Allah razı olsun çok teşekkürler.Bende Amenerrasulu birde Yasin okurum inşallah canım Rabbim rahmet eylesin
Yazdım birilerine inşallah okurlar onlardaAmin Allah razı olsun çok teşekkürler.