• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ve Çok Güzel ,Oriflameden MARCEL MARAONGUI

esans

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.717
62
363
Bu koku benim çook hoşuma giden odunsu kokulardan ama içinde gül de var. Odunsu dediysem biraz çam ormanı gibi demek istedim.
Çam ormanı ve gül kokusu . ilk sıktığınızda yarım saat kadar itici, ağır ,biraz ilaç kokusu gibi ama sonra öyle bir hafifliyor güzelleşiyor ki:)) Tam kış kokusu:69: ama ben baharda da kullabilirim:34:

Bu parfümle ilgili yeni detaylar öğrendim.İçinde Türk gülü ,tütsü, hurma !!! ,süsen ,süet,amber ve paçuli varmış.Biraz erkek parfümlerini de hatırlatıyor.Ama içindeki gül kokusu parfüme feminenlik katıyor.Biliyorum bu kokuyu kullanan kişi şimdilik çok çok az çünkü bebek bir parfüm ,Ağustosta doğmuş.Sadece 3 aylık :emir_bebek:Odunsu ve gül kokulu parfüm sevenler bu kokuyu denedilerse, olumlu ya da olumsuz her türlü yorumlarını paylaşsınlar .

Hem odunsu kokulardan hoşlanıp ,hem kışlık koku arayanlar, Oriflamein Marcel parfümünü sevme ihtimaliniz çok fazla.Fiyatı bir ay 45 bir ay 75 civarı oluyor.Bahar ve yaz kataloglarına koymuyorlar.Bugün sürdüm ve ne kadar güzel koktuğunu hatırladım .Bu arada ilk dakikalar itici olabileceğini söylemiştim.Ama bu yıl böyle gelmedi.İlk sıktığımda güzeldi sonra daha ve daha güzelleşti.Testırına rastlarsanız deneyin.

$by-marcel.jpg

Son düzenleme:
Back