• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni uyku arayışı

bilgeannem

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
817
744
18
36
Hanımlar merhaba,
Bebeğim 10 aylık yaklaşık.
Memede uyuyordu, hamak beşiğe alistirdik.
Uzun süredir hamak beşikte sallanarak uyuyordu, artık o şekilde uyumak istemiyor.
Uykuya direniyor. Her akşam, her öğlen bir kriz çıkıyor evde.
Domuz gribi atlattık ve yeni şeyler öğreniyor, büyüme atakları diyorum ama çaresiz de kaldım.
Fikir istiyorum sizlerden. Bebeğimi nasıl uykuya daldirabilirim. Ne şekilde uyutabilirim.
Biberon, emzik kullanmıyor, beni emiyor.
İşe de başlayacağım yakında, bakıcısı ile kalacak.Her ikimizin de rahatça uyutacağı bir şekilde uykuya geçmesi lazım bebeğimin.
Yanıma yatırıp piş piş yapayım diyorum yok saatlerce tepinip ağlıyor yatağın içinde.

cnm kendi yatagina alistir. Ilk gece uykusuyla basla. Uyku sinyallerini iyi gözlemle ona göre zamaninda koy yataga. Tabii ki 2 hatta 3 saat bile direnenilir ama neticede uykuya dalacaktir. Tracey Hogg ss pat pat yöntemini arastir.

Artık kendisi uyumayı öğrenebilir. Kızım gündüz uykularını ninni artı beşikte sallama ile yapıyor kendisi dalıyor. Akşam temas istiyor kucağımda uyuyor öyle yatırıyorum yatağına. Pışpış patpat deneyebilirsiniz aslında

cnm kendi yatagina alistir. Ilk gece uykusuyla basla. Uyku sinyallerini iyi gözlemle ona göre zamaninda koy yataga. Tabii ki 2 hatta 3 saat bile direnenilir ama neticede uykuya dalacaktir. Tracey Hogg ss pat pat yöntemini arastir.
Çok teşekkürler, bakacağım söylediğiniz yönteme

Artık kendisi uyumayı öğrenebilir. Kızım gündüz uykularını ninni artı beşikte sallama ile yapıyor kendisi dalıyor. Akşam temas istiyor kucağımda uyuyor öyle yatırıyorum yatağına. Pışpış patpat deneyebilirsiniz aslında
Besiginiz nasıl? Bizim mobilya beşik, Park yatak akşam daha mı rahat olur? Öneriniz var mı? Teşekkürler

Besiginiz nasıl? Bizim mobilya beşik, Park yatak akşam daha mı rahat olur? Öneriniz var mı? Teşekkürler
Holmer park yatak almıştım ben altında açılır kapanır bişeyi var sallanması için istemezseniz kapanıyor sabit kalıyor. Çoğu park beşik aynı ama kafanıza yatana bir bakın

Back