• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni üyelik istiyorum ama olmuyor

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Mrb ben bu hesabımı sildirip yeni bi üyelik almak istiyorum. Ama yeni üyelik için kayıt oldum fakat aktivasyon maili gelmediği için olmuyor. Ne yapabilirim acaba? Moderatorlerden yardım istiyorum

Mrb ben bu hesabımı sildirip yeni bi üyelik almak istiyorum. Ama yeni üyelik için kayıt oldum fakat aktivasyon maili gelmediği için olmuyor. Ne yapabilirim acaba? Moderatorlerden yardım istiyorum

Öyle her isteyene yeni üyelik veriyorlar mıydı?
Sebep?

Size ve daha bi çok kişiye hesap verildiyse benmde hakkım değil mi? Yıllardır bu hesabı kullanyorum evlendim artık yeni bi hesap istiyorum. Bu hesabımın kapatılmasını ve yenş bi hesap verilmesini istiyorum. Moderatörlerden umarım yardımcı olurlar.

Size ve daha bi çok kişiye hesap verildiyse benmde hakkım değil mi? Yıllardır bu hesabı kullanyorum evlendim artık yeni bi hesap istiyorum. Bu hesabımın kapatılmasını ve yenş bi hesap verilmesini istiyorum. Moderatörlerden umarım yardımcı olurlar.

Bu isteğinizi Adminlere bildirdinizmi?Önce şu anki üyeliğinizi iptal ettirmeniz gerekiyor.
Ve konuyu ilgili başlığa açmanız gerekiyordu.

Son düzenleme:
Merhaba
Mevcut hesabinizi kapattirip yeni bir hesap actirabilirsiniz. Diger hesabiniza onay maili gitmemesi soz konusu degil. Giden mailler ya junk mail kutunuza dusuyor veya aktif bir e-posta adresine sahip degilsiniz oany maili gitmedigi icin hesabiniz surekli siliniyordur.

Back