Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb ben bu hesabımı sildirip yeni bi üyelik almak istiyorum. Ama yeni üyelik için kayıt oldum fakat aktivasyon maili gelmediği için olmuyor. Ne yapabilirim acaba? Moderatorlerden yardım istiyorum
Mrb ben bu hesabımı sildirip yeni bi üyelik almak istiyorum. Ama yeni üyelik için kayıt oldum fakat aktivasyon maili gelmediği için olmuyor. Ne yapabilirim acaba? Moderatorlerden yardım istiyorum
Size ve daha bi çok kişiye hesap verildiyse benmde hakkım değil mi? Yıllardır bu hesabı kullanyorum evlendim artık yeni bi hesap istiyorum. Bu hesabımın kapatılmasını ve yenş bi hesap verilmesini istiyorum. Moderatörlerden umarım yardımcı olurlar.
Size ve daha bi çok kişiye hesap verildiyse benmde hakkım değil mi? Yıllardır bu hesabı kullanyorum evlendim artık yeni bi hesap istiyorum. Bu hesabımın kapatılmasını ve yenş bi hesap verilmesini istiyorum. Moderatörlerden umarım yardımcı olurlar.
Merhaba
Mevcut hesabinizi kapattirip yeni bir hesap actirabilirsiniz. Diger hesabiniza onay maili gitmemesi soz konusu degil. Giden mailler ya junk mail kutunuza dusuyor veya aktif bir e-posta adresine sahip degilsiniz oany maili gitmedigi icin hesabiniz surekli siliniyordur.