Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

seni pis hırkız seni kızçemide çaldı benden beya
inşallah olur elifim ne deyim. sen nişanlını ne kadar çok seviyorsun bu çok belli.
ona olan sevgin hiç dinizlemedimi kızçem .
keşke bende her an böyle deli gibi sevsem onunla sonuna kadar gidecek gücü bulsam keşke ..
hiç bir şey yapasım yok inankı kızçem su katiplik olayı varmış bakalım kpss den 86 aldıydım belki bir ihtimal kazanabilirim adliyeyi o bana umut oldu valla ya dua edin benim için lütfen kızçelerim ne olur ..

aaa çok sevindim canım bende inşallah bundan sonra aktif olacam topiğin sayesinde iyiyim kızçem teşekkür ederim sen nasılsın

bende çok sevindimm
herkezciklerde benden kızçemi çalıyo beya çok ayıp çok
bende iyi olmaya çalışıyorum bakıyım hamd olsun ismim de özlem bu arada yaş 20 :))
sen neler yapıyorsun bakıyım evlimisin bekarmısın okurmusun çalışırmısın inmisin cinmisin perimisin
kuzucuklarım ben yemek yıyım sabahtan berı hıç bırsey yemedım gorusruz opuldunuz

şişik işte ne olacak öyle yi zaten

canım ya bende oyleydım canımm ya 2 aylık muhasebe kursları var onlara gıt hem kafan rahatlamıs olursun hem de kendını gelıstrrsın bılgın olmus olur acıktanda 2 yıllık bı meslek oku ayrıca ıstersen 4 e uzatrsın baska da bısey gelmıyo canım aklıma sımdı çıkım gelınce burdaysan dewam ederız

olur tatlım 86 ıyı puan ınş. gonlune gore olr canım.. nısanlım çok ıyı bırı ozlem ya hakedıyoo vala gozmun ıçıne bakar kuzumm benımm.. bızım hıkayemızde bıraz tuhaf basladı bılın mı ayy annem kırcak kafamı gelınce dewam edelımm muckkkk

inşallah kızçem ..
tamam tamam hadi obur seni yide gel çabul old
afiyet olsunnn muah

okuyorum şuan açık lise okuyorum sosyoloji bitireyim okulumu aslında gitmek istiyorum muhasebe kurslarını grafikerlik setleri de var evde başlamam gerek bir yerlerden olur görüşürüz

yok valla ben göçmen değilim konyalıyım ben
biraz böyle konuşuyorum işte niden bende bilemedim
sen göçmenmisin :44:

olsun beya epimiz kardeşiz:)) ben göçmenim canım. bulgaristan göçmeniyim. böle konuşmalara çoook alışkınım anamdan bubamdan :)

:)) yeni olunca geri kalıyoruz bazı şeylerden sohbetler herkez birbirni tanıyor evet dimi öyleydi felan kalıyoruz öyle

öyle valla canım. anlat bari biraz. ben istanbuldayım avrupa yakasında malum sitanbul büyüük şehir. 26 yaşındayım. çalışıyorum :)

:) bende ankaradayımmm çalşıyorumm düğün heycanımla yasıyorumm:) 24,5 yasındayım:))))

ay maşallah canım. çok mutlu ol emi. düğün ne zaman peki? ankaranın neresindensin. 2 kere gelmişliğim vardır ankaraya 2007 ve 2008 de eskiden tabi. eryamana gelmiştim ama gezmiştim acıkın.

ay maşallah canım. çok mutlu ol emi. düğün ne zaman peki? ankaranın neresindensin. 2 kere gelmişliğim vardır ankaraya 2007 ve 2008 de eskiden tabi. eryamana gelmiştim ama gezmiştim acıkın.

amiiin heepimiiz inşallah:) haziranda olacak Allahtan birşey çıkmazsa:) yenimahalle-ivedik tarafındayım:) eryamanın evleri siteleri çok hoşuma gidiyor :) birde şu kuru ayazı olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…