- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.321
Günaydın kızçelerimmm
Nasılsınız bakıyımmmm :103:
kimsecikler yok mu :26:
Nasılsınız bakıyımmmm :103:
kimsecikler yok mu :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim nasılsınız bakalım
neden noldu neyin var anlatmak istersen dinlerim evdeyim ben de netin başında öle geziniyorumherkez daha uyuyuo herhalda
aman ben nasıl oluyum kızçem ya bugün biraz huzursuzum içim sıkılıyor böyle ne biliyim geçmedi gitti napsam bilemedim :44:
sen napıyosun nasılsın bakem hı :103:
sen bilirsin evet evdeyim okuyorum zaten bakalım iş başvurusu yapıyorum eğer dönerlerse çalışmak istiyorumaman kızçem anlatsam roman olur herhalde boşver ..
sende mi sürekli evdesin bakıyım ?
sen bilirsin evet evdeyim okuyorum zaten bakalım iş başvurusu yapıyorum eğer dönerlerse çalışmak istiyorum
7 dakka içinde git zaten elif hanım senlen görüşeceğizz
olmaz ki canım dün çok gusel kararlar aldım tatlım artık dpresif değilim dogru yada yanlıs karar wermenın mutlulugunu yasıyorum o yuzden senı de affetm kendımı de affettım sımdık barısmamızı kutluyoruz bıde durdum azcıkın kız gelen gıden yoktu bende msjı yazdım ve çıkış yapmıs bulundum hbr alaydım gıdermıydım balımm yada kızçemmm
oy öyle mi kızçem neymiş bu kararlar bakıyım hı :26:
kız pislik asıl ben seni affettim tamam mı hıh hıh hıh :103:
kutlayalım ne ısmarlıyım sana
dökül bakıyım neler oldu
evet inşallah dönerler evde oturmakta çok sıkıcı böyleinşallah dönerler kızçem ben 4 aydır dönmelerini bekliyorum da tık yok kimseden
özlemcim çok önemli değil ama karar vrdim artık napcamı bılıyorum oyp ye hazırlancam mayısa kadar harıl harıl oyp için ales kazancam ve bu durum benı farklı bır ılde yasamamı gerektrcek temmuzda agustos ta hoca olursam ısı de bulmus olcam kafam da rahat olcam balımm.. bana gaz wermek ıçın unıdn arkadasımlada konstum sızde destek olup gez werırsenız tam gaz çalısırımm ayyy canımmm ya sewdım kız senii demekkı ınsanların bırbırını sevmesı ıçın gozle gormk gerekmıyomus
hoşgeldiniz buyurun:79:yeni bir üye geldi aranızaaa. herkese selamlaaarrrr
evet inşallah dönerler evde oturmakta çok sıkıcı böyle
evet inşallah dönerler evde oturmakta çok sıkıcı böyle
yeni bir üye geldi aranızaaa. herkese selamlaaarrrr
Merhabalar kk. nin sevgili üyeleri :)
Bende yeni üyeyim eski topikleri şöyle bir inceledim. fakat herkez tanışmış kaynaşmış yeni kişiler alınmıyor yabancı kalıyor .
Bende düşündüm ve böyle bir sohbet topiği açmaya karar verdim :) Hem tanışalım hem kaynaşalım hemde arkadaş olalım Buyrun hepinizi bekliyorum :) :)
teşekkür ederim hep bakıyorum eleman online kariyer net buralara bakıyorum işkura kayıt oldum bir kaç yer orası var inşallah dönerler herkes muhasebe ön muhasebe diyor kahretsin benim muhasebe bilgim yok çalışmadım hiç matematikle aram iyi değil nasip kısmet böyle bekliyorum elim kolum bağlıahhh tatlım kıyamam yaa bende oleydım napcamı bılmıyodum kendımı mı gelıstrsm yoksa bı ıse mı gırsem dıye ılk once kararını var sonra her gu gazate ve netten iş stelrıne gır dandık gıbı olsa da ısler var ayyy ne bılımm ya tatlım bendede aynı dert oldugu ıçın yardımcı olmaya calısyorum ıste
merhaba kızlar ben yeni üye değilim ama pek aktif olmayan bi üyeyim diyelim siz baya tanışmışsınız galiba ben gökçe konyalıyım 25 yaşındayım
oh oh iyi iyi sevindim kızçem ama oyp ales çok zordur be kızçem yinede her şeye ragmen olmassa sonunda üzülmek yok ama tamam mı
destek oluruz tabi sizde bana olsanız çok iyi olur ygs ye girecem 2 ay kaldı ama bende tık yok ders çalışasım yok çalışıyım diyorum yok ya olmuyor içim atmıyor
bende sevdim seni kız kızçemmmmmmmmmmmmm aynen valla görmesi gerekmiyormuş.
bugun bir enerji durgunlu yaşıyorum da gelecek gibi geri galiba