Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

kızlarr adım sema bnde aranıza yenı katıldımm bsak burcuyumm sevdıgım adam ıse oglakk burcu ve kapalıcarsıda esnaff sızce baskla oglak nasıl anlaşırr :) kapalıcarsı esnafınıda guven olurmkı acaba yaa bılemıyorum suphelerım var :)

klımamızzz da bozulduu yokmu bnmle sohbet edıcek olann bu sıcaklar basıam vurcu galıba ıyıden ıyıyye sacmaldım tanrım :)

hadı kaynasalımm dıyorum ama kımsee yanasmıyorr kaynasmaya bırde mesaj hakkımı doldurmam gerekmıs herhalde oyuzden bu kadar sacma sapan yazıyorum :)

selam kızlaaar ben de üye olalı oldu biraz ama hala tam alışıp kavrayamadım muhabbet edelim gönlümüz hoş olsun ben de varım artık aranızda

canım kolay mı ya aof okumak ben de bu yıl başvuracağım 2 yıllık bitirmiş olacağım işte ne olabiliriz o iki yıl sonunda ya da neler yapabiliriz bilgi verir misn

ilahiyat örgün okumaktan daha mantıklı geliyor bana açıktan okumak illa zorluğu var. o da yüz yüze eğitim olmaması. onun dışında ilahiyat çıkışlı meslek sahibi olmak istiyorsan iki yıllık aof mezunu ve yeterlilik snavına girmen yeterli...diyanetin ataması kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…