- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #25.421
Bende iyiyim canm yaa nolsun aynı ıse gıt gel yorucu
olsun ya işinize sahip çıkın ben hala öyle iş ararımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiyim canm yaa nolsun aynı ıse gıt gel yorucu
olsun ya işinize sahip çıkın ben hala öyle iş ararımm
ama yine kimsecikler yok muuuu
hadi kızçelerim nerdesiniz sagopam pretm pattim
topik tamamen dağıldımı yani herkes bir köşeye savrulmuş gibi özledim sizlerle sohbet etmeyi, dertleşmeyi...
canım babam sensiz geçmiyor bu günler çok özlüyorum seni kurban olurum ben sana.. sen gittin gideli kimse kimse güldürmedi şu yüzümü kimse senin gibi sevmedi beni babam hastalndığımda kimse koşmadı yanıma canım babam.. doyamadım sana kızım ben senin arkandayım derdin gittin babam gözlerin açık gittin ne olur benide al yanına ben bu acıya dayanamıyorum artık sensiz geçmiyor günler daha neden öldüğünü bile bilmiyoruz babam .. içimdekği ateş geçmiyor seni çok özlüyorum ne olur al beni yanına babam ne olur ...
ben burdayım canım özel mesaj süresini bekleyemedim kendimi toparlamaya çalışıyorum msn gelsene bir. si,z ayrıldınız mı
ama yine kimsecikler yok muuuu
hadi kızçelerim nerdesiniz sagopam pretm pattim
kızlar beni yalnız bırakmayacaksınız değil mi :26:
Siftah benden, bereketi Allah'tan o zaman :) Merhaba bayanlar, en tazesinden yeni üyeyim. Aslında uzun zamandır kaçak göçek başlıkları okuyor, baya baya bilgi sahibi oluyorum forumdan; tam da o yüzden dün gece üye oldum. Nereden başlayacağımı bilemezken bu başlığı çok sevdim. Merhabalar o yüzden :)
hoşgeldiniz