Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Meleğim btanem seni çok özledik,öle arada gelme hep gel eskisi gibi olalım:KK31::KK31:
Bizler çok zor biraraya geldik tanışma sürecimiz kaynaşmamız çok zaman aldı,ama dağılmamız çok kolay oldu nedense:26::26:
Sen burda olursan öteki kızlar da gelir topicimiz yine eskisi gibi olur inş:KK12::KK12:

topik tamamen dağıldımı yani :KK50::KK50::KK50: herkes bir köşeye savrulmuş gibi :KK50::KK50: özledim sizlerle sohbet etmeyi, dertleşmeyi... :KK5::KK5:

canım babam sensiz geçmiyor bu günler çok özlüyorum seni kurban olurum ben sana.. sen gittin gideli kimse kimse güldürmedi şu yüzümü kimse senin gibi sevmedi beni babam hastalndığımda kimse koşmadı yanıma canım babam.. doyamadım sana kızım ben senin arkandayım derdin gittin babam gözlerin açık gittin ne olur benide al yanına ben bu acıya dayanamıyorum artık sensiz geçmiyor günler daha neden öldüğünü bile bilmiyoruz babam .. içimdekği ateş geçmiyor seni çok özlüyorum ne olur al beni yanına babam ne olur ...:KK14::KK14::KK14:

canım babam sensiz geçmiyor bu günler çok özlüyorum seni kurban olurum ben sana.. sen gittin gideli kimse kimse güldürmedi şu yüzümü kimse senin gibi sevmedi beni babam hastalndığımda kimse koşmadı yanıma canım babam.. doyamadım sana kızım ben senin arkandayım derdin gittin babam gözlerin açık gittin ne olur benide al yanına ben bu acıya dayanamıyorum artık sensiz geçmiyor günler daha neden öldüğünü bile bilmiyoruz babam .. içimdekği ateş geçmiyor seni çok özlüyorum ne olur al beni yanına babam ne olur ...:KK14::KK14::KK14:

Bak benim bi yakın arkadaşım babasını benim doğum günümde kaybetti. Kızı toparlamak için 2 ay uğraştım. Şimdi maşallahı var. Hayata sımsıkı sarılıp,babasına laik bir kız olmak için uğraşıyor.Hayat mücadelesi veriyor.

Anlıyorum acın büyük . Ne desek boş.

Ama bu acı seni daha da geriletir. Babanın kızı olduğunu göster herkese (= Sımsıkı sarıl hayata..
Pes etme hemen. Ben sana böyle mi öğrettim !

ben burdayım canım özel mesaj süresini bekleyemedim kendimi toparlamaya çalışıyorum msn gelsene bir. si,z ayrıldınız mı :KK43:

ama yine kimsecikler yok muuuu:KK43::KK43::KK43:
hadi kızçelerim nerdesiniz sagopam pretm pattim :KK25::KK25:

guzzummmmmmm asıl sen nerelerdesin ben fırsat buldukça girmeye çalışıyorum nasılsın be meleke... seni merak ediyorum. iş için üzülme Allah yazsaydı olurdu emin ol... üzülme demek bize kolay duymak sana zor biliyorum. teselliler boş gelsede ben yinede üzülme dicem... çünkü üzülme... hiç üzülme.

merhaba kizlar sitede yeniyim anam burda hangi topiğe girsem bir tuhaf millet birbirini iğneleme derdinde hic tarzim degil zaten moralim bozuk melek benimde senin gibi isten yana sikintilarim var üzme hayatim kendini

Siftah benden, bereketi Allah'tan o zaman :) Merhaba bayanlar, en tazesinden yeni üyeyim. Aslında uzun zamandır kaçak göçek başlıkları okuyor, baya baya bilgi sahibi oluyorum forumdan; tam da o yüzden dün gece üye oldum. Nereden başlayacağımı bilemezken bu başlığı çok sevdim. Merhabalar o yüzden :)

Siftah benden, bereketi Allah'tan o zaman :) Merhaba bayanlar, en tazesinden yeni üyeyim. Aslında uzun zamandır kaçak göçek başlıkları okuyor, baya baya bilgi sahibi oluyorum forumdan; tam da o yüzden dün gece üye oldum. Nereden başlayacağımı bilemezken bu başlığı çok sevdim. Merhabalar o yüzden :)

geç oldu ama merhaba canım kimse uğramamış son zamanlarda

Merhabalar. Hiç problem değil. Ben de sınavlarım yüzünden pek buralarda değildim zaten :) Tanışma meselelerinde de nasıl kötüyüm :KK43:

X