Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

sarı sarı sarı çiçek herkes yalan sensin gerçekkk...ummaammaam ye ye ummamama yee:KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1:

can sıkıntısı şekerimm yaaa
sıkıntı adama herşeyi yaptırı valla mahsun'da dinlettirir:KK53: yahu sus artık akşama kadar sarı sarı 'yı söylerim :KK53::KK53:
uzmanlar tatlım çalışınca kolay ama :S bn daha şmdi çalısıyorum

Çalış, derslerede git. Allah'ın izniyle gecersin bal:KK31:

kızlar bende gidicem ehliyete inş ama 2 ay sonra flan ancak maasım elıme kalıcak cunku ama tabı arabamız yok henuz ınş sonrada onu alıcam :18::18:

nazarboncuğum bu topikte gündüzleri in cin top oynuo bi seni görüorum.
gece kuşu burdakiler mübarek.
bekar topiğimi yoksa burası kıss
kendıme başka topikler mi arasam zaten bir topik açmıştım kımse cvp vermemıstı:2::2:

sıkıntı adama herşeyi yaptırı valla mahsun'da dinlettirir:KK53: yahu sus artık akşama kadar sarı sarı 'yı söylerim :KK53::KK53:

ben sabahtan aksama kadar söyledım sende aksamdan sabaha kadar söyle:KK1:
:KK1:
kıroyum amma para bende:KK52:
:KK52:
bana bunu yapmaaa :KK53:
kızlar bende gidicem ehliyete inş ama 2 ay sonra flan ancak maasım elıme kalıcak cunku ama tabı arabamız yok henuz ınş sonrada onu alıcam :18::18:

la hani kroydun, hani para sendeydi :KK53::KK53:
Ehliyeti al , araba da birgün olur hayırlısıyla.

nazarboncuğum bu topikte gündüzleri in cin top oynuo bi seni görüorum.
gece kuşu burdakiler mübarek.
bekar topiğimi yoksa burası kıss
kendıme başka topikler mi arasam zaten bir topik açmıştım kımse cvp vermemıstı:2::2:

He been buranın bekçiliğini yapıyorum:KK53:
Bekarı da vaaar evlisi de var, her telden insan var.
Sen bilirsin canım bir sürü topic var , gelmek istersen biz buralardayız.

bilemeyeceğim :KK53:
Ben binmem senin arabana :KK53: korkarım :KK53:

nekdr kötüsün bi ısrar eder :KK4:gıtme başka topıklere ben sensz ne yaparım dıe ama sen bılırsın dıosun bıde ask olsun cok alındım vala çok kırıldım kendımı cok degersız hıssettımm:2::2:kimse dışlamadı benı bukdr daha önce....

tmam binme bende başka birini bulurum..hıh

X