- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.501
Herkes ölü gelin modunda bakıyorumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mikroyu ver Kasnağı ger İşle Rapi Korsanı Yere ser Ateşin Etrafında çember Dans etmeyen Herkes Tembel
raple canlanalim... :))
Herkes ölü gelin modunda bakıyorumda
Meyve dağıtımına gittim bu sefer de
İş bitmiştir,gittiler
Nerden bildin lan,hergün misafir bıktım vallahii
Bana en son 2-3 hafta önce böyle olmuştu,çarşıya çıkmıştım gezip dolaştım eski halime geri dönmştüm
Bu ahlimden nefret ediyorum
klavye çalışıyorumm bennnn tahamm mııı
H.bulduk bu bi gün iyi bi gün kötü olma olayi merkürden kaynaklaniyomuş 22 marta kadar merkürün etkisyle ruh halimiz kötü olabilir yanii
Bu aralar bende kendimi bi garip hissediyorum
canım ben biliyom yea size hep misafir geliyo ben göderiyom dermişimmmm
yine git gez o zaman
ama neen çıktın ya izledim atalayı geldim gitmiycektim ki daha
KoLAy gelsin şekerim bende çıkıyorum
Marga buralara veda eder..
bir kendinize gelin ya benden de beter oldunuz
ayyy inşallah 22 marttan sonra böyle olmayız ya 20 martta benim doğum günüm kesin herkes unutacak yine duygusala bağladım
İnş. Olmaz gerile gerile davul gibi olduk :-\
sen hangi burçsun??
Akrep burcuyum
bende balık burcuyum :))
Burçlardan pek anlamam baliğin belirgin özellikleri ne oluyo
canım akrep burcunun özellikleri
Olumlu Yanları: Sırdaş. Duygularım belli etmez. Gerçek dost. Cazibeli. Güçlü. Çalışkan. Kararlı. Unutmaz. Güçlü sezgiler. Güçlü duygular. Yüksek imajinasyon. Anlayışlı. Dikkatli. Yüksek analiz gücüne sahip. Sevgi. Pişmanlık.
Olumsuz Yanları: Kindar. Kuşkucu. Kıskanç. alıngan. Dik kafalı. Suskun. Akrep gibi, zehirleyici. Alaycı. Ben merkezci. İhtiraslı
benim burcumun en belirgin özelliğide çok duygusal olması
Akrep burcu tamamen beni yansitiyo :))
peki sen duygusalmisin
çok duygusalım sulu gözlüyüm alınganım çokta merhametliyim hayvanları çok severim düşün sineği fareyi bile bu hayvan sevgisini bende anlamış değilim hep bir köpeğim olsun istedim ama annem bırakmıyor onuda işte içimde hep bir insan gözümden düşerse mümkün değil daha çıkamaz biter benim için daha kıskancım çok aşırı ama bu hani sevgiliyi kıskanma konusunda aşırı çok hayalciyim öyle işte hiç memnun değilim bu burçtan olduğum için
Sinekle fareyi sevmekmi haha.. :)) allah iyiliğini versin onlar sevilirmi kiz. Bende hayvan fobisi var kaldirimda köpek görsem yolumu değiştiriyorum kuşlara bile dokunamam o derece bi kaçarim anla yani
Ben de çok hayal kurarim hele rüyalarim macera filmi gini olur :))