- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.281
Zihhim ye. Snra vay efendim bahar bana ayi yordi dedi yumuduk dedi dombli dedi. Heeep mallari goturuyosunn anasni stym. :x
olum sen burdamıdın nann tüh yakaalndıkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zihhim ye. Snra vay efendim bahar bana ayi yordi dedi yumuduk dedi dombli dedi. Heeep mallari goturuyosunn anasni stym. :x
Oğlum evde kalınca yemek yapma iş yapma becerilerin köreliyor bi zaman sonra
Oğlum kadın hergün isyanlarda,ama yapacek bişey yoh
Lan çohh acıktım yaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:margi gitti bile olumm sen nerelerde kaldınnn yazı kkadına acıdım burada hava cokkk kötüüü:18::18::18:
Meleği'm nan ne diyecem bah...Babam baa kızım bişiy mi sürüyon esmerleşmişin didi,yoh dedim ne sürcem ama gözlerim beni ele virdi,anladı krem sürdüğümü çünküm annem ispiyonladı anındaAmma ve lakin sürmeye devam ediyrumm,peşini bırakmaycam bu kreminZor buldum kolay bırahmam ben
olum sen burdamıdın nann tüh yakaalndıkk
Lan çohh acıktım yaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
Ebeettt. Burdaydiiiimm huuuh. Dombili baykuuusr
nasıl yanem krem esmerleştirmi seniiii bugun bana kursda herkes soruyo yüzüne ne sürüyorsun ışıl ışıl tertemiz duruyo diyee olumm sende niye öyle oldu kiii:18::18:
Oğlum bence onlara öyle geldi,ben zaten esmerim kinasıl yanem krem esmerleştirmi seniiii bugun bana kursda herkes soruyo yüzüne ne sürüyorsun ışıl ışıl tertemiz duruyo diyee olumm sende niye öyle oldu kiii:18::18:
Anladın sen onuu,sümüklü bişeyNe o ne ooo syleyiiinnnn!
Bimdeki mucize mi
Oğlum bence onlara öyle geldi,ben zaten esmerim ki
Yakında annem peşimde dolanacak yzüüne ne sürdün ver de ben de süreyim diyenerde o günlerrrr
Oğlum sen makyaj da yapıyosun belkim ondandır da,ben de makyaj yaptığımda yüzüm ışıl ışıl çok güzel görünüyor
Camda gördüm ki seni yzüünde hiçbişiy yohtu,senin kuruntuların bunlaa
Ne o ne ooo syleyiiinnnn!
Bimdeki mucize mi
Allığı ben de çok seviyorum,ama azcık simli diye abartılı geliyor baa sürmüyorumyok olum yüzüme artık pudrasürüyordum onudas bıraktım bir tek allık süüyorymm kreminnnn ışıltılığı oo
ta kendisi
Allığı ben de çok seviyorum,ama azcık simli diye abartılı geliyor baa sürmüyorum
Oğlum simsiz diye almıştım yıllar önce ama sürdüğümde yzüm parlıyorsen şu top allıkları mı sürüyosun yooksa toz olanından mı??simsiz al sende cahılll
yıılar önce miii top sürüyorummOğlum simsiz diye almıştım yıllar önce ama sürdüğümde yzüm parlıyorsen şu top allıkları mı sürüyosun yooksa toz olanından mı??
Şimdi kim bu uykulu gözlerle gidip yüzünü sabunla yıkayıp krem sürcek
Uykum kaçacak yine derin düşüncelere gircem
He lan yıllar önce sene 2001 idiBen makyaj yapmam ulen makyaja para harcamıyorumyıılar önce miii top sürüyorumm
Sabun güzel,kokusunu beğenmiyorum salatalıklı olanın kokusu daha hoş ama almadımsorma kuzu ya bende cok eriniyorum yatarken de yapcak birşey yokk sabun nasıl memnunmusun
Alırken birsürü rengi oluyor,seçemiyorumSen hangi renkten alıyosun hangisi daha hafif ve güzelyıılar önce miii top sürüyorumm