- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.261
Kirpiklermiz uzasin dye. Sen hangi amacla suruydun la akilliii
bende merak etmistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kirpiklermiz uzasin dye. Sen hangi amacla suruydun la akilliii
Tamam la eşeğin gözleri iştetarif ettiğin gibi.Kirpiklermiz uzasin dye. Sen hangi amacla suruydun la akilliii
Meleği'm gelgelim saaa
Bugün kursta naptınız:44:Hani burda yopic açacaktın:44:ın yaptıklarını sergileyecktin en oldu
Burnundan ne zaman ameliyat olacaksın:44:Bu soruların cevaplarını hepsünü istiyrumm
Tamam ywruum bı soraym dedm neyse ben cıkıyorum cnm yatayım yoksa yarın ıse gec kalırım cocuklar benı bekler:) iyi geceleeer
bende merak etmistim
Tamam la eşeğin gözleri iştetarif ettiğin gibi.
Oğlum ben burun kılalrım uzasın diye sürüyorum,Yanlış yere sürüyomuşum desene
topugumuza yeni bir isim daha ekleniyooo yopiccc bebegimm açmıcam ya zaten öyle bir topik var gerek yok diye düşündüm.. burnum 8 nisana alındııı sınavlardan dolayıııı oldumu laaa bu sefer başardımmm
Amann sen detopugumuza yeni bir isim daha ekleniyooo yopiccc bebegimm açmıcam ya zaten öyle bir topik var gerek yok diye düşündüm.. burnum 8 nisana alındııı sınavlardan dolayıııı oldumu laaa bu sefer başardımmm
kiz bu ne bicim isim
Psikopat olduğumu söylemiş miydim daha önceDe geeett. Benle makara yapma bide
Amann sen de
Oğlum bi soruyu kaçırmışınDefalarca yazacak myım soruyu yaa
Bugün kursta ne yaptınızz
Psikopat olduğumu söylemiş miydim daha önce
Canım çok fena makarna çekti,öfff
Psikopat olduğumu söylemiş miydim daha önce
Canım çok fena makarna çekti,öfff
Oyş mantı zor değil mi nan nası yaptınızKendimi çoh beceriksiz hissettim şimditühh yine beceremedikkkkk bugun sadece mantı yaptık guzumm az önce haber aldım arkadaştan yarın menümüz bolmuşş istedğin birşey olursa tarif yazarımm
Ben her vakit acıkırım,tok olduğum bi anı hatırlamıyom bilebu saatte
Oyş mantı zor değil mi nan nası yaptınızKendimi çoh beceriksiz hissettim şimdi
Yarın çoh yiyecen desene,bu kurs saa hiç yaramadı hiççç
Oğlum ben yemek yapmadığım için tarif alma ihtiyacı hissetmiyom,seni anneme bağliyrummmUyumuş yaa
Ama pasta börek yaparım,aklıma gelmiy şimdi
ben su an kaşık kaşık nutelle yiyommmm
Oğlum evde kalınca yemek yapma iş yapma becerilerin köreliyor bi zaman sonraolum sorma ya cok zor hemde ve cok vakit aldı o yüzden sadece mantı vardı bugünn ama değdii
sen zaten becereksizin olum bunu her zaman hissett
bağla bağla yazık kadıncaz neler cekii kim biliriz sizdennn