- 12 Mayıs 2012
- 3.192
- 5
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.181
Ben gelince sohbet ölüydü beeeNasıl ki geldim konuştum sohbet canlandıKendimi methetmeyi severimFarkimiz be kanka :x
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gelince sohbet ölüydü beeeNasıl ki geldim konuştum sohbet canlandıKendimi methetmeyi severimFarkimiz be kanka :x
çıktım sandıydım çıkameyom ya
Farkimiz be kanka :x
Hah böyle işte adam ol cigerimi yeŞimdi ne demek istediğini anladım kardeşimmmmsenin dilince kafanı gözünü patlatırımm pret kafaa senin oldum muu
ama böyle olmaz hadi gir koluma beraber çıkcez gir çabukkkkk
oo yes oo babyyyyyyyyyy :82:
Ayıp be ayıp ayıpp yavuklun vaa senün konuşma böyle kopartırım kafanı
Seninki burada olaydı pataklardı seni de allahtan yoh
Uyuyun oğlum uyuyun ! yarın işe gitcem uyuyunnnnn!
la boncuh la pret la sevgi la patti lalalalalalalalalala
Pattiiiii ablamm hoşgeldinnnnnnnn[/QUOT
Sende mi burdasın lan öğ
Oğlum şaha yaptım şaha şahaaama ben bakmıyorumm kiiiii 15 akşamı burdaa be pretimm artık uzaklık yokk bizim için eski günlerimze döneeriz insaşallahhhh
Bunu biliyrum lan baska bisi syleSen anormalsin zatenBelki insan bilem değülsün,sen nesin laa
Oğlum ben de bugün iki defa sürdüm badem yağını la o kaa ayndı ki gözlerimden birsürü yaş aktı ya,çok da yandı
la boncuh la pret la sevgi la patti lalalalalalalalalala
ne diyon lan bende gidecem
baa patti baaa baa baa baa galiba benimki olmadııı
He lan ben de beğenemedin mi hacııı,ohuu xuxxx bööööSıçtım mı öksürdüm mü ben de bilemedimPattiiiii ablamm hoşgeldinnnnnnnn[/QUOT
Sende mi burdasın lan öğ
Oğlum şaha yaptım şaha şahaa
Oğlumm hayat size güzel vallahi,ama sen yine mutsuzluk modlarına gircen kesiin[/QUOTE
Lan sığır kızla dalga mı geçion
Lan yatın diommmmmmmmmmmmmmm başım ağrıyo susun
ben senden önce gitcem işe en son giden eşek olsun sevgi eşeksin