Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

yarım paket margarin
3 yemek kaşığı kakao
1 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı toz şeker
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Aldığı kadar un (3 su bardağından biraz az un kullandım ben)

Şerbeti için;
1 yemek kaşığı limon suyu
2 çay bardağı su
1 su bardağı şeker
yumurta, sıvıyağ, toz şeker ve eritilmiş ılık margarini şeker eriyene kadar çırpın. kakaoyu ekleyin.
en son un-kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin. yumuşak ama ele yapışmayan bir hamur olana kadar yoğurup ceviz boyutunda kurabiyeler yapıp yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye yerleştirin.
180 derece önceden ısıtılmış fırında kurabiyeleri pişirin ama çok dikkatli olun çünkü çok çabuk pişiyorlar, üstleri hafif çatlayınca fırından çıkarın. Ben önceden ısınmış fırında 14 dk pişirdim. fırından çıkan sıcak kurabiyeleri elle tutulur ısıya gelince önceden hazırladığınız şerbete daldırıp çıkarıyoruz ve kurumadan üstüne süs olarak ne koyacaksak koyuyoruz, kuruyunca yapışmıyor çünkü tam olarak.

tatlım bu tarife göre yaptım ben çok güzel oldu

hmm biz böyle yapmadık kkuzumm yaa seninkisi farklımış

Oğlum hangi arada bu ihtimalleri yarattın la:KK53::KK53:Aklına hayranım:KK53:
Amma ve lakin hiçbir ihtimalin tutadıydı:KK53:Yemeğe çağırıyolardı gittim:KK53:

Zikkimlanma ihtimalin aklima gelmemis o an :KK70:

Yemek ycen mademm nye isim vr diyon olm. Onemli deynce aklima byle seyler geldi iste kocaydi, micmaydi falan :KK70:

Zikkimlanma ihtimalin aklima gelmemis o an :KK70:

Yemek ycen mademm nye isim vr diyon olm. Onemli deynce aklima byle seyler geldi iste kocaydi, micmaydi falan :KK70:
Oğlum acildi çünküm babam kapının önündeydi birlikte eve gidip yiyoruz:KK53::KK53:
Oğlum önemli bişey diyince aklınıza hep koca gelir,te allahım yarappim yaa:KK53:Benim böyle bi ihtimalim olmadığını bile bile hemde:KK53::KK53:

kızzz habire susuyonuz dedim konu açtnız mı knuşmadık mı anam bende bayılmıştım sus suss susss peeeeeeeeeehhhhhhhh hıh

Oğlum acildi çünküm babam kapının önündeydi birlikte eve gidip yiyoruz:KK53::KK53:
Oğlum önemli bişey diyince aklınıza hep koca gelir,te allahım yarappim yaa:KK53:Benim böyle bi ihtimalim olmadığını bile bile hemde:KK53::KK53:

Adi ustunde kizam, ihtimal. Olamaz mi olabiliiir :KK70: dogru syleee hergun dukkanin onunden gecen yausuklu birini dikizliysnnnnnnn dmi :p

Meleği'm dün akşam senle konuşuyoduk ya msn'de...Yine elektrik gitti oğlum,ne zaman o saatlerde seninle bi köşeye çekilip konuşsak elektrik gidiyor ya,işe bah hacı:KK53::KK53:Sinirlerim bi bozuldu lan,ennem mi şantelleri indirdi acep diye düşündüm hemen şantelelre bahtım ama anamın suçu değülmüş:KK53::KK1:Boşyere günahını da aldım yattım:KK53::KK53:Bu gece de aynı saatlerde giderse varyaa:KK4::KK4:Elektrik arızayı direk arayıp sayacamm....:KK4::KK4::KK4:

Meleği'm dün akşam senle konuşuyoduk ya msn'de...Yine elektrik gitti oğlum,ne zaman o saatlerde seninle bi köşeye çekilip konuşsak elektrik gidiyor ya,işe bah hacı:KK53::KK53:Sinirlerim bi bozuldu lan,ennem mi şantelleri indirdi acep diye düşündüm hemen şantelelre bahtım ama anamın suçu değülmüş:KK53::KK1:Boşyere günahını da aldım yattım:KK53::KK53:Bu gece de aynı saatlerde giderse varyaa:KK4::KK4:Elektrik arızayı direk arayıp sayacamm....:KK4::KK4::KK4:

:KK52::KK52: yalan söylemiyon demi pret kafaa yoksa bize komple mu kuruyolar olummmm:KK14::KK14:

X