- 28 Şubat 2013
- 2.303
- 30
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #23.601
Çok zor deıl canmm ben gecen yıl egtmden 89 p3 den de 90 aldm neden gozunde bu kadar buyutysnkıı??
yok kolaylık olsun dıe halk ve ılskıleredeyım.sen ne mezunusun gözumu korkuttun heee
Lojistik. Bana çok zor gelmişti ki bir Allahın kulu da kolaydı demedi
benım hıc bılgım yok bu konuda gecen gun ablam soyledı dıe bende hazırlanıyım da gırım barı dedım sen ne mezunuydun?matematık hıc yok onuda kardesım calıstırıcak.90 uzerı alcagııma ınanmıorum sanırsam
lojistik noluo?işini yapmıosn ama neden madem okudun muhasebede ne ısın var
Matematık hıc yoksa braz zor tabı cnm.. Kpss den 90 uzerı almak ıstıyosan mat ı fulle yakın yapmalısın. Benm sadece 2 yanlısım vardı 2012 kpss de.. Ben okul öncesi öğretmenym mersıne atandm
lise mezunuyum hemde duz lıse mat yok denecek kadar az dıebılırım ama 2014 ecok var. kardeşim ben senı bastan calıştırırım dıo.
birde kpss ye gırsem nerelere atanırım ne tarz meslek grupları var bılgım yok once cok ıyı arastırmam lazım sonrasında kopek gıbi calısmam lazımşuan işim cok rahat haftasonu tatıl ama gel gor maasım 1100 falan yetmmıo malesef.işyerınde de fullders çalısabılırım.bakalım kısmet
Kargoda çalışıyorsan, lojistiğin ne olduğunu bilmen lazımUlaştırma, nakliye falan diyip sana kısaca..
Liseden muhasebe çıkışlıyım ben
kargod çalısmıorum kı bır sırkette gelen giden kargolarla ıgılenıorum.kuzenım muhasebe ve cok yorucu ve yogun calısıormmus o bakımdan söyledim.nie kendı meslegnı yapmıosun dıe.
Nasıl fena oluyomus kzzz söle bakam :))
Kargoda çalışıysn dye okumuşummuhasebe sıkıntılı yahu. off
kizlar kim var su anda burada gidicemm yaa biri konussun da iki laf ediym de gidiym :)
Vala bebegem konusmayı cok ıstedm ama mecburen smdı dsarı ckyrm of yaaaAksama konusurz mucks
bende yeniyim :))) yeniler buraya toplanıomuş diye duyduk kalktık geldik :))