Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Çok zor deıl canmm ben gecen yıl egtmden 89 p3 den de 90 aldm neden gozunde bu kadar buyutysnkıı??

benım hıc bılgım yok bu konuda gecen gun ablam soyledı dıe bende hazırlanıyım da gırım barı dedım sen ne mezunuydun?matematık hıc yok onuda kardesım calıstırıcak.90 uzerı alcagııma ınanmıorum sanırsam

Matematık hıc yoksa braz zor tabı cnm.. Kpss den 90 uzerı almak ıstıyosan mat ı fulle yakın yapmalısın. Benm sadece 2 yanlısım vardı 2012 kpss de.. Ben okul öncesi öğretmenym mersıne atandm

Matematık hıc yoksa braz zor tabı cnm.. Kpss den 90 uzerı almak ıstıyosan mat ı fulle yakın yapmalısın. Benm sadece 2 yanlısım vardı 2012 kpss de.. Ben okul öncesi öğretmenym mersıne atandm

lise mezunuyum hemde duz lıse mat yok denecek kadar az dıebılırım ama 2014 ecok var. kardeşim ben senı bastan calıştırırım dıo.
birde kpss ye gırsem nerelere atanırım ne tarz meslek grupları var bılgım yok once cok ıyı arastırmam lazım sonrasında kopek gıbi calısmam lazımşuan işim cok rahat haftasonu tatıl ama gel gor maasım 1100 falan yetmmıo malesef.işyerınde de fullders çalısabılırım.bakalım kısmet

Ayneeen oturup deli gibi ders calıscaksn ,yoksa zooor yanıı. Ben hıc mat calısmadm matım ıyıydı zaten anadolu lısesı mezunuym. Sen smdıden mat calısmaya baslaa bence

Kargoda çalışıyorsan, lojistiğin ne olduğunu bilmen lazım Ulaştırma, nakliye falan diyip sana kısaca..
Liseden muhasebe çıkışlıyım ben

kargod çalısmıorum kı bır sırkette gelen giden kargolarla ıgılenıorum.kuzenım muhasebe ve cok yorucu ve yogun calısıormmus o bakımdan söyledim.nie kendı meslegnı yapmıosun dıe.

Nazom yapmaya çalışıyorum . Yapamadım . Sana mesaj çekiyorum bir gelcek mi bakayım ? Gözüne gözlük takda bak lan

ben geldim genç insanllar olum amma arkamdan konuşmusunuz haa yok topugumu satmışım da yok su da yo kbuda giremiyom olumm kursdu klavyeydi herşeye az kaldı olum margalı sana yokhh ymek tarifi yokkkkkkkkkkkkk siz arkamdan konuşun büle hepinizle teker teker görüşeceğizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…