- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #23.581
Telefonun nereye girdi ?
hoşb ulduk yavru napıyonolum 300 sayfadır yokum lan hiçmi eksikliğimi hissetmediniz
La bu soruları ben saa sordum deliii
Ön muhasebeciyim ben.
Yarimde asker, akşamları açabiliyor telefonu
heee bende sor dion sandım canım evliyim 16 aylık kızım var lise mezunuyum bir şirkette kargo takıplerı ıle ılgılenıorum .2014 kpss ye gırmek ıstıorum.
Ayy gunahını aldım çocuk cağızın Allah kavustursun.
muhasebede napıon kıs gel kpss ye calışak birlikte
Dün gece senden mesaj bekledim , dağda bayırda telefonum çekmediğinden attığın mesajda mı gelmedi bana !
Hastayım hasta.. !
sen olsaydın 1300 sayfa olurdu o , bak yokluğun nasıl belli oluyor
Dün gece senden mesaj bekledim , dağda bayırda telefonum çekmediğinden attığın mesajda mı gelmedi bana !
Hastayım hasta.. !
Hadi dün gecekiler iletilmedi.. öğlen yazmışsın, 5 kere cevap attım olum, iletildi dedi!
Ne demek hastayım, yine mi grip oldun?
heee bende sor dion sandım canım evliyim 16 aylık kızım var lise mezunuyum bir şirkette kargo takıplerı ıle ılgılenıorum .2014 kpss ye gırmek ıstıorum.
Ayy gunahını aldım çocuk cağızın Allah kavustursun.
muhasebede napıon kıs gel kpss ye calışak birlikte
Sabahın 6 sında vardık buray
Bana attığın mesajların hiç biri gelmedi ya la
Allah bağışlasıınAmin kardeşim sağolasın..
Muhasebeden nefffret ediyorum. kpss'den bi halt çıkmadı bana kpss demeyin yahuİzmitliyim bu arada..
o kadar konuşmayacam bundan gayri
Şaka yaptığını söyle.. :18:
kpss den nie nefret edıosunkıııı...
ya benım cok bılgım yok tee 2014 e kadr calıssam acaba 90 uzerı almam cok mu zor olur?
sınavlar nasıl cok mu zorrrrr
yok yavru kuş ciddiyim... neyse görüşürüz marg selamım görmedi sanırım neyse hadi iyi günler kuzummm
Zoor tbi.. birde 90 üzerihiç sanmammm.. Senin hedefin bu kadar büyükse, sen başla şimdiden hiiç durmaa
slm nbr margi ...............
ee lıse mezunuyum atanmam ıcın90 uzerı almam gerekıcek aslında acıktan okuorum ama daha 1.sınıftayım
sen kaç almıstınnnn
işletme mi okuyorsun? 68 aldım
kpss den nie nefret edıosunkıııı...
ya benım cok bılgım yok tee 2014 e kadr calıssam acaba 90 uzerı almam cok mu zor olur?
sınavlar nasıl cok mu zorrrrr