-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.101
dedikodu yapıyoruz giden gelmiyo diyoruzz
hoşgeldn napıyosn nasılsn
bugün konuşursunuz birazdan gelecek oda aynı benevde otura otura patlama yaşıyoruz
evet öyle yapıyorlar valla kızçem bende anlamıyorum bir türlüü neyse bakalım canları sagolsun napalımm
hoşbulduk napım evde oturmaktan patlıyorum ıste.. evet yanı gıden gerı gelmez mıçok ayıpp
yannii.birisi ztn dogurdu kesindigerleride artık neler yapıolarrrsa sıkılmıolar deemekki aramıyolar burayı
slm kızlar napıyosunuz
a aaaa olmadı bak şimcikbenim aklım hep burda ama kayınvalidemler var bizde salıya ancak görüşürüz elveda ((((
aaa arada bi ugruyosunuz ayıp gerçekten
gelenlerle sohbet muthhbt devm bizde napalllmm
kesin kesin kızçem o dogurdu zaten
valla tatlım inanırmısın başka topiklere bakıyorum da inan bizim gibi sıcak davranan yok ama bende anlamıyorumm
oo kimler gelmiş kimlerrkaç gündür nerelerdesin hı
hoşbulduk napım evde oturmaktan patlıyorum ıste.. evet yanı gıden gerı gelmez mıçok ayıpp
kesin kesin kızçem o dogurdu zaten
valla tatlım inanırmısın başka topiklere bakıyorum da inan bizim gibi sıcak davranan yok ama bende anlamıyorumm
oo kimler gelmiş kimlerrkaç gündür nerelerdesin hı
baktım konusmalarda adım hıç gecmemıs o yuzden ozleyın dedımgırıyodum ama kımse olmuyodu çıkıyodum zaten mısafırler geldı gece gırdım hep canımm o zan da sız yoktunuz
dert ettmee kkuuzzumm gelll yahu
gelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm mi :82: :82:
oy kızçem hiç olur mu ya evde patlayacağına gel sene sen buraya :31.
ben baktım bir kere öyle olmuş bir kerem tamam mı seni seni söz inkar etmee cezanı cekeceksinn
ivvettttttttttttttttttttttttabisideeeeeeeeeee..bak geliyolar ztn teker teker
hayırrrrrrrr bir kereden fazla girdim ama çok duramadım zaten tatlımsiz nasılsınız naptınızz
ivvetttttttttttttttttttttttben acıktım ama yaa
iyi hadi kızçem öyle olsun bağlımm :))
aman kızçem ben nasıl oluyum işte bıraktığın gibiyim
sen nasılsınn :))
aynı ruh halınde mısın yoksamvala benım aldıgım kararlar sarpa sarıyo ya bıraz canım sıkkın aglamktan kosuldum ya tam boslukta olmaktan cıkıyorum bı karar alıyorum oda elımde patlıyooo
sayılır kızçemm :105:
aa niye ne oldu neden elinde patladı niye ağlıyorsun anlat bakıyım bir ne oldu :26:
boscer kuzucum ya senın sıkıntın sana yeter bıde benımkıyle bogulma
bak kızçem beni deli etme anlat diyommm
hanı ben sana demiştim ya artık boslukta degılım bı karar aldım alese hazırlancam oyp ye falan gırcem dıye .. sımdı kaç almam gerekıyo falan dıye baktımm alesten 85 alsam bıle taban puanına bıle yetmıyo ıng sart ama benım ıng yok 5 ayda ıkısıne hzırlanma ıhtımalım yokk normalde ıngılızce sınavına gırılmıyodu unıwersıteye ataman yapıldıktan sonra dewlet sana hem maas baglıyo hemde devletın sana sagladıgı 6 aylık ıng egıtımınden ucretsız yararlanıyosun.. ben alesten 85 90 alsam okul paunım 79 oyp paunım max 70 74 arası oluyo oyp ıle atanan 79 la ve 85 aralıgında atanmıs yıne moralım çok bozuldu ben çok ınanmıstım kuzumm yaa