ahh bebişim kıyamam :1hug:
gel üle
bugunden itibaren himayemdesin sana bişi diyen beni bulur karşısında-tatlicadiarzu-
hoşgeldin canım Şeniz
Her ortamda aynı şey olur.Yeni gelene kimse pas vermez.Herkes kendi halindedir.Sen de hoşgeldin diyen olmaz.Emek edip bişiyler yazdık teşekkür eden bile olmadı neyse durumumu az da olsa arz edeyim dedim.bu da benim derdim...benneyaptımki
ahh bebişim kıyamam
gel üle
bugunden itibaren himayemdesin sana bişi diyen beni bulur karşısında
hoşgeldin canım
Kıyamam..Ama bizde bir zamanlar yeni üyeydik damdan düşüp böyle olmadıkki canım benim..Zamanla inan kafana uygun bir sürü arkadaş buluyorsun konular zaten hiç biri cvpsız kalmaz kkda hatta konuyu bulamazsın bile yoğunluktan..Azıcık sabır sanırım..
Şimdi Hoşgeldin aramıza ama sakın bunu dert etme hem bak qurbik himayeye almış seni amaaa yandın sen bu ne demektir biliyormusun sık sık siteye giremeyeceksin ,banlanacaksın , + 18 mekan olacak aman diim demedi deme :roflol:
Amaaa bütün bunları qurbikle severek yapacaksın.. Çünkü o bambaşka bişi işte insan Sevdiğine şaka yaparmış anladın sen onu:asigim: a.s.
Her ortamda aynı şey olur.Yeni gelene kimse pas vermez.Herkes kendi halindedir.Sen de hoşgeldin diyen olmaz.Emek edip bişiyler yazdık teşekkür eden bile olmadı:dilcikar: neyse durumumu az da olsa arz edeyim dedim.bu da benim derdim...benneyaptımki
ah canım aynı konudan bende muzdaripim soıhbete gırdım selam ıyorum kımse yazmıyor herkes tanıdıgı kişi dışında kımseyle konuşmuyor soru sorunca cevap nda vermiyorlar
ülen fair sen de modaya uygun bana laf mı çarpiyon :mymeka:Yeni üye olan arkadaslar Hoşgeldiniz a.s.
Kimsenin himayesi altına girmenize gerenk yok ki, herkes eşit burda
Sadece bazı arkadaslıkla koyulaşmış , yeni olmayanlar zamanla kafa denklerini bulmuş ...
Yani zamanla sen de benim ya da bir baskasının yakın arkadası olabilirsin ama bu himaye altına almamızı gerektirmez ki canlarımsengözlerimebaksanab
Siz azcıkın gezinin şöyle bir ay falan geçsin böyle olmadıgını görüceksiniz kaydirigubbakcemile2
ülen fair sen de modaya uygun bana laf mı çarpiyon :mymeka:
ülen fair sen de modaya uygun bana laf mı çarpiyon :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?