Yeni Üye Olup Hiç Bir Topiğe Sığamayan, Bir Hoşgeldin Duyamayanlar ! Hoşgeldiniz

allah iyilik versin nasıl olsun yaşayıp gidiyorum. dün aksam burda biraz canımı sıktılar hata bende sanırım..

noldu hayırdır yaaa?? merak ettım sıkma canını bişeye
mesaı sonu evden girmeye calısırım tatlım sen yaz allah alla ??? çok şaşırdım

noldu hayırdır yaaa?? merak ettım sıkma canını bişeye
mesaı sonu evden girmeye calısırım tatlım sen yaz allah alla ??? çok şaşırdım

espiri olsun biraz eylence olsun diye bi resim paylaştım ne edepsizliğim kaldı ne terbiyesizliğim halbuki bi art niyetim yoktu yönetime msj yolladım kaldırsınlar diye ama bir cvp gelmedi henüz..

gelebilirsen akşama konuşuruz. canım sen iş yerinden eve geçiyorsun sanırım..

espiri olsun biraz eylence olsun diye bi resim paylaştım ne edepsizliğim kaldı ne terbiyesizliğim halbuki bi art niyetim yoktu yönetime msj yolladım kaldırsınlar diye ama bir cvp gelmedi henüz..
allah alla yapıyolar yaa üzerine çullanıyorlar bazen
salla boşver aman ne takıyosun
ben konu açtımda nasıl cırladılar biri zaten eleştirdimi öbürü kuyruk gibi ardında konu oraya kayıyo
gelebilirsen akşama konuşuruz. canım sen iş yerinden eve geçiyorsun sanırım..
gelemedım :KK17:
çok sevindim canım. :KK19:

günaydın bende sevindim valla
sen nasılsın uzun zaman oldu gorusemedık nasıl gidiyor :KK19:

allah alla yapıyolar yaa üzerine çullanıyorlar bazen
salla boşver aman ne takıyosun
ben konu açtımda nasıl cırladılar biri zaten eleştirdimi öbürü kuyruk gibi ardında konu oraya kayıyo

gelemedım :KK17:

günaydın bende sevindim valla
sen nasılsın uzun zaman oldu gorusemedık nasıl gidiyor :KK19:

evet epeydir geyiğe uğrayamıyom. annem rahatsızdı. şimdi iyi şükür

Yeni üye değilim ama zaman zaman girebiliyorum:KK3::KK3::KK3:.topiclerin çoğu almış başını gidiyor kim ne yazmış takip bile edemiyorsun:nazar:.hayırlı olsun topic topiğimiz diyelim

yeniler gelmiş hoş gelmiş geldiğinizde msj ımı görürsünüz orlic burdasındır diye uykuma kıydım geldim ama çevrim dışısın. uyku saatlerim okadar tuhaflaştıki kızım uyumuyor durmadan tepiniyor benide uyutmuyor bir sakinleşip duraklarsa uykuya ancak dalıyorum eşimde gece vardiyasında evde yanlız olunca tedirginlikden de uykularım kaçıyor.site güvenliği de olmasan ben burda korkudan kafayı yerdim sanırım.ayın 18 inden sonra gündüz vardiyasına dönecekmiş ozaman görüşebileceğiz.:KK16::KK16:

Bende yenı uyeyım slm kızlar :)
hoşgeldın
yeniler gelmiş hoş gelmiş geldiğinizde msj ımı görürsünüz orlic burdasındır diye uykuma kıydım geldim ama çevrim dışısın. uyku saatlerim okadar tuhaflaştıki kızım uyumuyor durmadan tepiniyor benide uyutmuyor bir sakinleşip duraklarsa uykuya ancak dalıyorum eşimde gece vardiyasında evde yanlız olunca tedirginlikden de uykularım kaçıyor.site güvenliği de olmasan ben burda korkudan kafayı yerdim sanırım.ayın 18 inden sonra gündüz vardiyasına dönecekmiş ozaman görüşebileceğiz.:KK16::KK16:

olsun ne zaman dılersen gorusuruz
uyku önemlı ama halsizlik falan yapar sonra sen yınede uyumaya calıs
geldım burdayım

X