Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ayakkabılar bunlar var şimdilik elimde. artık kargolar bayram sonrasına kaldı. ama istediğin varsa ayırabilirim.Iyi geceler ben kışlık tarzı ayakkabı arıyorum belirtmemisim ama kadife gömlek leri alıyorum sen nerde oturuyorsun
Tamam canım zaten bende memlekete geldim bayram için ben gömlek leri bayramdan sonra alırım görüşürüz hayırlı bayramlarcanım ayakkabılar bunlar var şimdilik elimde. artık kargolar bayram sonrasına kaldı. ama istediğin varsa ayırabilirim.
sğl canm hayırlı bayramlar. alacagın zaman alıntıyla yaz yada msj at olurmu. çok giremiyorum çünkü. bikaç eşofmasnda var ins yükleyebilirim o zamanaTamam canım zaten bende memlekete geldim bayram için ben gömlek leri bayramdan sonra alırım görüşürüz hayırlı bayramlar
canım sen istediklerini söyle fiyatta anlaşırız çünkü vakit ayıramıyorum elimden çıksın istiyorum2- 3 yaş için olanları
tamam canm bi fırsat bulsam ah neler yükliycemde hep yoğunum yaHakkını Helal Et uzun zaman oldu donmedim sana ben gomleleri istiyorum eşofman filan var yukluyecem yazmışsın onlarada bakayım olursa
kışlıklardan varmı elinde cnm mailime atsan olurmutamam canm bi fırsat bulsam ah neler yükliycemde hep yoğunum ya
cnm özeldn mailini yazarmsnkışlıklardan varmı elinde cnm mailime atsan olurmu
Merhaba kırmızı ve yeşil gömlek bana ayirmistin değilmi diğerleri kaç yaş ve fiyat neSimdilik bunlari koydum guncelleme yapiorum kizlar. 0-4 yas arasi urunler hatta 5 yasa kadar. Bazilari kirisik baza altinda oldugundan. Ayricaorjinal polonun hirka kazagiyla lcwnin kislik eşofmanlarinida yuklicem. Fiyatlari uygun tutmaya caliscam ama yinede toplu alimda indirimde yaparim tabikide. Takipte kalinnn
evet canm duruyor onlar şimdi diğerlerininde yaşalarını yazıcam ayrıca 2-3-4 yaş arası bi kaç ürün daha resimlicem inlşMerhaba kırmızı ve yeşil gömlek bana ayirmistin değilmi diğerleri kaç yaş ve fiyat ne