Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6-9 ay yada 1 yaş canmkanz salopet kaç yaş için
Cnm 2 yas baska eklemm sanirim. Bunlar uyarbnxe sadee yelek normalde 18-24 ay yaziyor ama bn 3 yasina kadar giydirdm. Gomleklerin ustune giysirdm genelde biraz gomlekte ln kisa olunca tarz duru istersn o sekilde foto atayim. Fiyatlarini yarn pcden girip bakip yazarim. Yardmci olurum ins bide ayakkabilar vardr olabilecekEki Görüntüle 1573397 Eki Görüntüle 1573389 Eki Görüntüle 1573390 Eki Görüntüle 1573391 Eki Görüntüle 1573392 Eki Görüntüle 1573393 Eki Görüntüle 1573394 Eki Görüntüle 1573395 Eki Görüntüle 1573396
Merhaba
Oğlum tam 2 yaşında seçtiğim kıyafetler bize uyar mı?
Ekleme yapacağınız başka 2 yaş kıyafet var mı?
Takipteyim kadife gömlek ler duruyorsa 3 yaş ada uyuyorsa aliyim ben onları bordo ve yeşil ayakkabılar Lada ilgileniyorum 25 no ve üstü varsaKizlar satilanlar var sabah guncelleyecegm
Kadifeler duruyor cnm ayakkabilarda iki ayakkabi daha yuklicem birazdanTakipteyim kadife gömlek ler duruyorsa 3 yaş ada uyuyorsa aliyim ben onları bordo ve yeşil ayakkabılar Lada ilgileniyorum 25 no ve üstü varsa
Tamam bekliyorum
Cnm pumalar 25 no yanlari bpya surttugunden pyle ozellikle cektm sadece pralari bpyansa sifir gibi olur.30 tlTamam bekliyorum
Iyi geceler ben kışlık tarzı ayakkabı arıyorum belirtmemisim ama kadife gömlek leri alıyorum sen nerde oturuyorsunCnm pumalar 25 no yanlari bpya surttugunden pyle ozellikle cektm sadece pralari bpyansa sifir gibi olur.30 tl
Maviler lcw 25 no 10 tl
Kirmizi pantifler lcw 25-26 no 10 tl
Mont cift tarafli defacto marka ogluma aldm ama sevmedi goymio 30 tl
Doger ayakkabilaroda oylesine yukledm 22-23 no
Converseler orjinal eskitme kot rengi sofir gibi 35 tl
Renkliler flodan alinma orjinal cailuo nun losansli urunu 30 tl
Ayakkabilarda pazarlik yok olabildigince uygin uazdm.
Canm bn kutahyadayim ankara bursa istanbul eskisehir otobusle yolliyabilirim. Kislik ayakkabi kac no istiyorsn. Bnde bi tane 25 no var deicmandan almiatik ama cok yeni degil durumu ev tasidigimdan bulupta fotolayamadm. İstersen bulcam kahverenginde. Polo urunleride tavsiye ederim bu arada sifir gibilerIyi geceler ben kışlık tarzı ayakkabı arıyorum belirtmemisim ama kadife gömlek leri alıyorum sen nerde oturuyorsun
27 no ayakkabı varmı canımCanm bn kutahyadayim ankara bursa istanbul eskisehir otobusle yolliyabilirim. Kislik ayakkabi kac no istiyorsn. Bnde bi tane 25 no var deicmandan almiatik ama cok yeni degil durumu ev tasidigimdan bulupta fotolayamadm. İstersen bulcam kahverenginde. Polo urunleride tavsiye ederim bu arada sifir gibiler
Yokcanm. Varda bi umut kisa oglan giyer diye sakliyorum27 no ayakkabı varmı canım
Canim Converse kaç numaraCnm pumalar 25 no yanlari bpya surttugunden pyle ozellikle cektm sadece pralari bpyansa sifir gibi olur.30 tl
Maviler lcw 25 no 10 tl
Kirmizi pantifler lcw 25-26 no 10 tl
Mont cift tarafli defacto marka ogluma aldm ama sevmedi goymio 30 tl
Doger ayakkabilaroda oylesine yukledm 22-23 no
Converseler orjinal eskitme kot rengi sofir gibi 35 tl
Renkliler flodan alinma orjinal cailuo nun losansli urunu 30 tl
Ayakkabilarda pazarlik yok olabildigince uygin uazdm.