KIZIM HENÜZ 1 YAŞINDA MAALESEF AMA HAMİLE KIYAFETLERİ VAR İLGİLENİYORSANIZ BEDEN VE KG SOTLERSENİZ YARDMCI OLURUMmerhaba 2 3 4 yaş kız bebeği ürünleriniz var mı hamilelik ürünleriniz varsa fotoları gönderirir misin
16 krem üst,8gri üst,21 mavili gömlek,22 yeşilli gömlek,27 pembekisakol gömlek,17 yeşil uzun kol hepsini ne kadar yaparsin ona gore akacagim canimkızlar en kısa zamanda bolca kıyafet ayakkabı yukliycem. takip edin derim. çoğu sıfır ayarında
47 tl tutuyor? senn aklından gecen ne ? 38 lira düşündüm. başka ihitiyacın varsa gece baya bişiler yüklicem. yardımcı olurum onlardada16 krem üst,8gri üst,21 mavili gömlek,22 yeşilli gömlek,27 pembekisakol gömlek,17 yeşil uzun kol hepsini ne kadar yaparsin ona gore akacagim canim
Tamam onlarida bekliyorum ozaman47 tl tutuyor? senn aklından gecen ne ? 38 lira düşündüm. başka ihitiyacın varsa gece baya bişiler yüklicem. yardımcı olurum onlardada
Yuklemediniz hala sizi bekliyorum47 tl tutuyor? senn aklından gecen ne ? 38 lira düşündüm. başka ihitiyacın varsa gece baya bişiler yüklicem. yardımcı olurum onlardada
EstagfurullahbarkadasimCnm cok hastaydm yataktan cikamdm baya msj bildirim birikmis sindide isteyim maalesef bu gece halletcem h3rseyi kusura bakma nolur
18-24 ay icin pantolon ve gomlekler varmi?Muhtemeln polo urunlrr satildi kalanlari yokmu toplu isteyen
18-24 ay icin pantolon ve gomlekler varmi?