- 15 Temmuz 2012
- 2.404
- 94
- 163
- Konu Sahibi rafadantayfa
canm çıtçıtlı badi kaç yaş için istiyodun resim ekliyim miGüncelledim kalanlar yukarıda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm çıtçıtlı badi kaç yaş için istiyodun resim ekliyim miGüncelledim kalanlar yukarıda
canm ozman ben bunları alayım Eki Görüntüle 1028707 Eki Görüntüle 1028708 başka ekliceğin ürünler var mı unisex yada yenidoğan kız bebek için falan
canm çıtçıtlı badi kaç yaş için istiyodun resim ekliyim mi
fiyatları ne kadar canmpembe taytta dahilmi yoksa iki gömlekmi?
bunları düşünmezmisin yeni yıkanmadı giyilmedi
12-18 ay
Eki Görüntüle 1028714 Eki Görüntüle 1028715
evet canm hepsi sıfır çok hediye gelmişti ama markalı değiller canm haberin olsunEvet canım eklersen yeni değilmi?
12-18 ay için ip askılı yada kolsuz sıfır kollu istiyorum
evet canm hepsi sıfır çok hediye gelmişti ama markalı değiller canm haberin olsun
fiyatları ne kadar canm
tmm canm biraz bekleticem resim çekmem lazımolsun marka olması şart değil istediğim gibiyse takas yaparız bekliyorum fotoları
tmm canm biraz bekleticem resim çekmem lazım![]()
Eki Görüntüle 1028758 Eki Görüntüle 1028759 Eki Görüntüle 1028760 Eki Görüntüle 1028761 Eki Görüntüle 1028762 Eki Görüntüle 1028763
canm badiler bu kadar tomuycuk hariç diğerleri 2şer tl tomuycuk 8 tl hepsi sıfırdır kullanılmadı yıkanmadı pantolonda dar paça unisex etiketi üstünde belki düşünürsün diye ekledim oda 10 tl
canm benm bebişte uyandı ya gece geç saattte yada yarın eklerim ancak diğer konumda bez bebek havlayan peluş köpek vardı istersen onları eklerim bez bebek sıfır kullanılmadı ama şuan ekliyemem bebğim yeni uyandı yedirmem ilgilenmem lazım yoksa asabileşiyocanım kolsuz olan badiler olabilirde iki badi için kargo ödemiyim başka ne ile takas yapıcaz kızım uyandıda sen ekle ben bakarım oyuncak olabilşr
canm benm bebişte uyandı ya gece geç saattte yada yarın eklerim ancak diğer konumda bez bebek havlayan peluş köpek vardı istersen onları eklerim bez bebek sıfır kullanılmadı ama şuan ekliyemem bebğim yeni uyandı yedirmem ilgilenmem lazım yoksa asabileşiyo![]()
Kuzuları uyuttuk sanırım fotoları bekliyorum diğer konunuzda bulamadım oyuncakları
canm zara mont 12 18 sanırım yada 18 24 olması lazım ilgilenirsin belki diye ekledim 14tl köpekcik zavallı oğlumun işkencelerine daha fazla dayanamadı sesi kısık ama tertemizbez bebek oğlum var ve hiç oynamadı doğal olarak oda tertemiz 10 tl oyun hamur seti 6 tl canm istersen bit pazarında bayan kıyafetlerim mevcut yeni ekledim bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683098&page=3
yürümüyo koluna basınca havlıyo ama sesi kısıkTamama diğerlerinede bakıyım karar vericem sen son olarak alıcaklarını seç bende ona göre bakarım köpek yürüyormu fiyatı nedir sesi bozuk sanırım
yürümüyo koluna basınca havlıyo ama sesi kısıko havladıkça oğlum onu dövüyodu korkudan havlıyamıyo sanırım
![]()
evet canm çiçekli tayt burdan bi arkadaştan henüz aldım ama bana bol geldi s bedenim ben ama çok zayıflamısın s m ye olur bence çok basenli değilse l ye bile olurGüzelmiş bizim bücürde öyledir biraz kaba kuvvet uygularoyuncaklarına sayfandaki saç düzleştiricimi ne durumda?
birde çiçekli tayt var foto yakınlaşmıyor onun başka fotosu varmı?
çiçekli tayt ve düzleştiricinin fiyatı nedirevet canm çiçekli tayt burdan bi arkadaştan henüz aldım ama bana bol geldi s bedenim ben ama çok zayıflamısın s m ye olur bence çok basenli değilse l ye bile olurdüzleştirici+tost makinesi canm çalışır durumda bikez tek kullandım benm bücür oğluşum bırakmadı yarım kaldı
yani yarım kez kullanılmış
başka foto eklerim şimdi canm
![]()
canm acaba başka ürün eklicek misinbekliyorum.....................