Bebek İkinci El yeni ürünler ekledim 3. sayfa ve sonrasında

canm sadece kot görünümlü eşofman ve kot gömleği alayım bide son eklediğim kitap 15 olsun ptt kapıda ödemeli yollayın olur mu

Ben normalde herkese çok indirim yaparım küçülen ürünlerde kk da çok kişi benden alışveriş yapmıştır ürünlerimide yaptığım indirimleride bilirler ama kot görünümlü eşofman yeni ve kızıma bu yaz olucak bedende ben yerine başka ürünler almak için satışa koydum o yüzden malesef o kadar indirim yapamam beni anlayacağınızı umuyorum

kot gömlek 10 tl
kot görünümlü alt eşofman 8 tl
peluş kitap 5 tl

23 tl yapıyor 20 tl ptt kargo ile kapıda ödemeli gönderirim bu fiyat size uyarsa adres bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

kargoyla yine çok olur canm kalsın ozaman

Cnm merhaba fatos emzik bugun hakmar adli markette gordum sen nerde oturuyordun emzigi buldunmu?

Bir arkadaşım buldu birkaç tane göndericek sağolsun ama devamındada lazım olucak ben istanbuldayım ama bu nerdeki merkette kauçukmu?

Eğer varsa alıp kargolama şansınız varmı?yada kapıda ödemelide gönderebilirsiniz.

hepsi duruyor bayan giyim ürünleriyle takas yapabiliriz
merhaba canm yine ben bikaç tane hiç giyilmemiş çıtçıtlı body var ve bayan giyim ürünlerine yeni ürünler ekledim sayfama bakabilirsin senden seçtiğim ürünler bunlar eğer denk gelecek ürün seçemezsen üstünü öderim inş. Ve istersen çıtçıtlı bodylerin resimlerini eklerim hiç giyilmediler senden seçtiklerim bunlar umarım bukez alışveriş yapmak nasip olur

Canım çok üzgünnüm yardımcı olmak isterdim ama buradan birtek kot gömlek duruyor diğerlerinin bir kısmı yeni kargoya verildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…