haklısın doğru söylüyorsun canım, çocuğun var mı bilmiyorum ama yoksa bile bizim gibi olması için beklediğini biliyorum en azından :) o yüzden seninde öğretmenler günün kutlu olsunHepimiz aslında öğretmen adayıyız. Çocuklarımızın ilk öğretmenleri olacağız :) Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Henüz yok canım 1,5 senelik evliyim 2 ay önce karar verdik. İnşallah en kısa sürede gelir bebişlerimiz de bizde iyi birer öğretmen oluruz :)haklısın doğru söylüyorsun canım, çocuğun var mı bilmiyorum ama yoksa bile bizim gibi olması için beklediğini biliyorum en azından :) o yüzden seninde öğretmenler günün kutlu olsun
inşallah canım inşallah, daha fazla bekletmez inşallah bebişlerimiz biziHenüz yok canım 1,5 senelik evliyim 2 ay önce karar verdik. İnşallah en kısa sürede gelir bebişlerimiz de bizde iyi birer öğretmen oluruz :)
öğretmenler günün kutlu olsun canım. bebişin senin gibi yapmaz umarım çok bekletmez seni :)Merhaba kızlaaarr haftasonu uğrayamadım pek buraya yoğun geçti.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepimiz için uğurlu olur inşallah.
Bugün öğretmenler günü, tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun kızlar
Tabi benim de günüm kutlu olsun hala atanamamış olsam da
Yıllardır atanabileyim diye bebişten kaçtım, kazara hamile kalmak en büyük korkum oldu.
5 koca yıl geçti ne atama ne bebek elde var sıfır
Şimdi de bebiş acısını çıkarıyor galiba hep sen beni istemedin ben de ne zaman canım isterse o zaman gelirim misali
Kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Cumartesi akşam yani 12. günümde çok akıntım olmuştu muhtemelen ovulasyon akıntısı.bugün 14. günüm öylesine ovulasyon testi yaptım iki koyu çizgi.
Ben bir türlü anlamadım ya kaç aydır; akıntı olduğunda mı yumurtlama yoksa çift çizgi olduğunda mı niye ikisi tam denk gelmiyor çözemedim.Şimdi benim yumurtlama dönemim sürüyor değil mi?Ama şiddetli akıntı yok azaldı.
evet kızlar W Wonderful222 arkadaşımızın sorusuna tecrübeli birisi cevap verirse bende çok memnun olurum. akıntı olduğu günü mü yoksa sonraki günü mü değerlendirmemiz lazım???
yani akıntıyı gördüğümüz an hoooppppp iş başınaKizlar akinti biraz degiskenlik gosterebiliyor bazen ovu testiyle ayni gun bazen bir azen 2 gun oncesi olabiliyor ovu gunu.bence nedeni rahimden akintinin farkli nedenlerle hemen disariya atilamamasi vucuttan. Ovunun oldugu gun geldiyse akinti inmekte gecikmjs oluyor.aslinda akinti habrci.cunku akinti yumurtanin bir iki gune catlamak uzere oldugunh gosterir.ama iste ovuyla ayni gun belirmesi rahimden erken akmamasiyla alakali tecrubeyld sabittir
günaydıııınnnnHerkese Günaydın kızlar
senle benden başka kimse yok herhalde arkadaşım, nasılsın :) keyifler nasılHerkese Günaydın kızlar
senle benden başka kimse yok herhalde arkadaşım, nasılsın :) keyifler nasıl
Kizlar akinti biraz degiskenlik gosterebiliyor bazen ovu testiyle ayni gun bazen bir azen 2 gun oncesi olabiliyor ovu gunu.bence nedeni rahimden akintinin farkli nedenlerle hemen disariya atilamamasi vucuttan. Ovunun oldugu gun geldiyse akinti inmekte gecikmjs oluyor.aslinda akinti habrci.cunku akinti yumurtanin bir iki gune catlamak uzere oldugunh gosterir.ama iste ovuyla ayni gun belirmesi rahimden erken akmamasiyla alakali tecrubeyld sabittir
iyi bende canım ne olsun tam gaz çalışmalara devam :)Iyi çok şükür cnm herşey yolunda sen nasılsın
sen hızlısın arkadaşım, ben de arkandan geliyorum hadi devam çalışmalara devam, kim tutar bizi beeee :)Merhaba kızlaaarrr
Ne var ne yok çalışmalar nasıl gidiyor
Ben bu akşam çalışmaları tamamlayıp en zor olan kısma yani bekleyişe geçeceğimm
Kpss çalışarak kendimi oyalamaya çalışıyorum ama kafamda hep deli sorular
sen hızlısın arkadaşım, ben de arkandan geliyorum hadi devam çalışmalara devam, kim tutar bizi beeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?