Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

zobiska ........................3 Aralık
yasuyasu ......................4 Aralık
nane-limon .................4 Aralık
B balarisi1 .......................6 Aralık
T tpm .............................6 Aralık
KEVOK ........................7 Aralık
C ceyloss27 ......................8 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
denizz87 ......................9 Aralık
W Wonderful222 ..................10 Aralık
ZehreNur ....................11 Aralık
U UYAA38 ......................11 Aralık
D Duuyguu09 .................12 Aralık
nesnesly ......................13 Aralık
S srn_frh .......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık
T tanem7777 ...................15 Aralık
bahar12umut ...............17 Aralık
yaren92 .......................19 Aralık
abadiss .........................19 Aralık
hzrn6 ..........................20 Aralık

Nerelerde bizim bu listedeki bayanlar, hayırdır hiçbirinizden ses çıkmıyor. Bat ı yaklaşanlar durumlar nasıl, varmı bebiş belirtileri? Canlanın biraz kızlar hadiiii

Canim gittigidiyordan al laboguick marka cok uygun .benim ovu gunlerimi sasmadan gosteriyor.tavsiye edrim
canım peki diğerleri kesin sonuç göstermiyormu yani bu ovulasyon testlerine %100 güvenemezmiyim

canım peki diğerleri kesin sonuç göstermiyormu asyon testlerine %100 güvenemezmiyim
Canim kullanmadigim icin digerlerini bilmiyorum ama laboguick en ucuzu oona ragmen sonucta dogru cikiyor.digerleri hayli hayli gosterir.

Ben beklemeye gectim bakalim.mevlam neyler neylerse guzel eyler...

Canim kullanmadigim icin digerlerini bilmiyorum ama laboguick en ucuzu oona ragmen sonucta dogru cikiyor.digerleri hayli hayli gosterir.
anladımmm canım çok sağol. peki adetin kaçıncı günü kullanmam gerekiyor

anladımmm canım çok sağol. peki adetin kaçıncı günü kullanmam gerekiyor

Canim isin acigi bence adet bitince basla cunku hic belli olmuyor ovu gunu.mesela ben normalde 18 yada 19.gun ovu yu gorurdum bu ay 13.gun oldu.testin kullanisina bakarsan benim 14.gunu teste baslamam gerek yani ben coooktan kacirmis oluyordum bu nedenle elinde coksa bitince adet basla. Ki bak benim adet duzenlidir hiiic sasmaz.

Evet bugün ovülasyon testimi yapıp tahminimce silik çizgi çıkacak çalışmaların açılışını yapıyorum.allahım hayırlısını nasip etsin 2014 bebişli bitsin hepimiz için :)

Kızlar ovu testinde çok silik çizgi olduğunda çalışma yapmak gerekli mi hani ozamanlarda da tutma ihtimali varmı yoksa sadece koyu olduğundamı çalışılmalı

Eklentiler

• image.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 74
Günaydın kızlar
Canım çok sıkkın, akşam "çalışmamız lazım" modu yüzünden kriz çıktı.Benim çalışmalar 2 günde noktalanmış oldu böylece.Yumurtlama dönemiydi ama denk gelir mi bilmiyorum artık.Bundan sonra da bu konuda evde tek kelime etmeme kararı aldım.Bebek olayını bir rafa kaldırıp önceden olduğu gibi hayatıma devam edeceğim.Dolayısıyla umutlar da rafa kalktı.Ama buraya uğrayıp sizlerin güzel haberlerini alacağım inşallah:)

Benim cuma günü bitti adetim, gün aşırı başladık çalışmalara. Ovülasyon testi yapmıyorum, gelişi güzel yaşıyoruz bakalım :)

sıkma o güzel canını, herşeyde bir hayır vardır. benim geçen ay aynı senin gibi olmuştu, güzelim yumurtlama günlerini eşimle küs geçirmiştik :) kısmet değilmiş napalım Allah hayırlısını versin

Benim cuma günü bitti adetim, gün aşırı başladık çalışmalara. Ovülasyon testi yapmıyorum, gelişi güzel yaşıyoruz bakalım :)
bende daha hiç bu zamana kadar ovulasyon testi yapmadım hatta akıntımı bile takip etmezdim. bu ay akıntıyı takipteyim bakalım yumurtlamayı yakalayabilecekmiyim

Canim sen gununu bil ama hissettirme yoksa zorunluluk gibi oluyor

yaa ben de geçen ay kanamam olunca doktora gitmiştim adetimin 17. yada 18. günü falandı doktor yumurtlaman olmuş yumurtlama kanamasıydı o muhtemelen dedi. ama ay ay değişiklik gösterebilir heralde doğru söylüyosun canım en iyisi adet bitince hemen başlamak garanti olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…