- Konu Sahibi Rachel1986
seni sadece para almak için bulan kadına diyeceğin
2 kelime
para vermiyorum.
2 kelime
para vermiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm millet,
belki biraz uzun olcak ama buraya yasmak istedim.
ben 29 yasinda almanyada dodum ve büydüm. evet, Burda söylemek gerekn birsey var, ben bir türk annesinden babasindan dodum ama beni evlatlik verdiler.
ve bugüne Kadar öz ailemi sadece birsefer gördüm ve bu bana yetti. beni evlatlik Alan aile musevidi, fakat ben 4 yasindayken annem evi terk etti ve ben babamla kaldim.beni sadece babam bu yasa getirdi ve ona canimi verzem asdir. Babam isleri yogun olmazina ragmen , beni hic ihmal etmedi ve ben babamin isinden gittim ve onun okudu bölümü bir bucuk sene önce bittirdim. bunun yaninda türkce ögrenmek istedim ve 4 zenedir kursa gidiyorum. lütfen affedin Burda basi yanlislarim olabilir.
asil derdim benim , gecen öz annem benim yasadim yeri buldu ve benden para istior. ben ama cok kararsizim, cünkü benim babam (evlatlik Alan) taninan biri bu demek yani durmu iyi.ben türkleri fazla tanimiyom öz anneme nasil davranmaliyim. bir yanlis yapmak istemiom. akil veren olurmu?
selamlar Rachel
Çok ilginç konusuyorsunpazar günü gidim görüscem, ama yalniz deyil babamin yeni esile gitcem, aslinda babamla gidecektim ama biolojik annem yabanci bir adamla bir masada oturup konusmak istemiyor , islamda günah mis. neyse kararimi vardim, parayi vercem, ama beni birdaha hic birsey icin aramasin sormasin
ne kadar bir para istedi ve ne için istedi yani ne için kullanacakmış bu parayı?pazar günü gidim görüscem, ama yalniz deyil babamin yeni esile gitcem, aslinda babamla gidecektim ama biolojik annem yabanci bir adamla bir masada oturup konusmak istemiyor , islamda günah mis. neyse kararimi vardim, parayi vercem, ama beni birdaha hic birsey icin aramasin sormasin
Sizi bulan kadın anneniz felan değil, annelik öyle olmuyor kusura bakmasında... Minicik çocuğu evlatlık verecek sonra da bulup para isteyecek hangi yüzle...