• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni tüp bebek yasası

insan hakları makkemesine şikayet edelim bu özel hayata müdahaledir böyle birşey olamaz bu kararı bizden başkası alamaz bu tedaviyi ben görüyorsam ben karar vermeliyim hiç değilse bu kararı hastanın seçimine bıraksalarmış böyle saçmalıkmı olur...

birilerinin çıkarı olmasa çıkmazdı bu yasa bence yoksa yasayı çıkaranlardan birinin, oğlunun, kızının vs. ya ilaç firması var yada tüp bebek merkezi çünkü herbir denememiz 5000-6000 tl (devletten yararlanma hakkımızda 2 ye indirildi çünkü) 1 embriyoyla sansını düşürüp seni en az 2 kere uğraştıryolar sonrada 2 embriyo uğraş paran varsa.Allah bizi düşünmeyenlere eminim hakettiklerini verir yarın onların evlatlarıda bu konuda sınanırsa anlarlar belki biz ne yaptık diye hoş yasalar onlara işlermi oda tartısılır ama.

birilerinin çıkarı olmasa çıkmazdı bu yasa bence yoksa yasayı çıkaranlardan birinin, oğlunun, kızının vs. ya ilaç firması var yada tüp bebek merkezi çünkü herbir denememiz 5000-6000 tl (devletten yararlanma hakkımızda 2 ye indirildi çünkü) 1 embriyoyla sansını düşürüp seni en az 2 kere uğraştıryolar sonrada 2 embriyo uğraş paran varsa.Allah bizi düşünmeyenlere eminim hakettiklerini verir yarın onların evlatlarıda bu konuda sınanırsa anlarlar belki biz ne yaptık diye hoş yasalar onlara işlermi oda tartısılır ama.

canım sanıyor musun ki onların evlatlarına, yakınlarına bu yasalar işleyecek.. çok günaha giriyorlar, bunca insanın ahını aldılar, nasıl bir vicdandır ki bu...

Bu yasa benide çok üzdü şansımız yarı yarıya azalıyor :43:

istediğin kadar şikayet et onların tındığı yok :(

benim doktorum bu yasanın değişmesi için doktorlar tarafından dilekçe verdikelrini ve birkaç aya kdar değişebileceğini söyledi. maalesef şu anda tek embriyo yerleştirebiliyoruz ama bunun değişmesi için bizlerde çabalıyoruz demişti. inşallah bir an önce değişirde şansımız katlanır. bu belkide hastanın durumuna göre yapılmalı 2,3 veya 4 embriyo konularak daha fazla şans elde etmek varken neden tek değilmi.

Allah nasip ederse yaşım gereği bana 2 tane transfer edilecek ama bende bu yasayı kınayanlardanım ve ayrıca 40 yaş sınırını da kınıyorum kadın her yaşta ,regl gördüğü her ayda,yumurtlayabildiği her anda hamile kalmaya hakkı vardır ...
GÜNCEL...

Back