• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni tüp bebek yasası

ben hamile olduğum halde bu konuyu duyunca öyle bir kızdımki arkadaşlar anlatamam size ne demek tek embriyo transferi yaa bizim gibi bu yolda baş koyanlar neler çekiyo hiç soruyolarmı kimimiz altınımız kimimiz arabamızı kimimiz neyimiz varsa satıp bu yola baş koyuyoruz yemiyoruz içmiyoruz tedavimize para biriktiriyoruz ayıp çok ayıp yazıklar olsun bu yasayta evet diyenlere bir insanın en kıymet verdiği canından can katıcak varlığa bile birşekilde engel olmaya kalkıyolar banada 3 tane transfer edlmişti şükürler olsun bitanesi tuttu rabbime şükürler olsun yani tutacağı varsa tutuyo 3de ne kadar kaliteli olsada bunun kararını bıraksınlarda bize teşhis tedavi eden doktorumuz karar versin onlar ne anlıyolar oturup para yesinler nede olsa ilaç firmaları bizim gibi gariban insanlar için çalışıyo bence bu konu burda kalmamlı ne gerekirse yapılmalı arkadaşlar tek dertleri nasıl para kazanırız olmuş tedavi sayısını 2 ye indirdiler şimdide buna el attılar utanmıyolarmı hiç bunlar yaaa rabbime havale ediyorum hepsini

slm kizlar
ben bu topigi yeni gordum biz arkadaslarda bir seyler yapmayi dusunuyorduk
kizlar herhalde bir tane daha topik varmis bu genelge icin
bu topiklero birlestirelim
kizlar biz tv programlarina bile yazilar gondermeyi planladik ve gonderdik
bir cok yyerlere mesajlar gonderdik

söylenecek o kadar çok şey var ki bu insanların başka hiç mi işi gücü kalmadı oturup bilim için kafa patlatsalar ya.... transfer edilen her emriyo tutsa kimse 3 tane transfer ettirmez herhalde değilmi bunun için çalışmalar yapsalar ya bu umut tacirleri. Yasa yürürlükte inş mecliste bizim gibi bu yolda yıpranan milletvekilleri çıkarda kabul edilmez..

bende dün öğrendim ve çok sinirlendik eşimle....3 ten fazlasını anlarım da kimene yani 2-3 tane koydurtmanın hesabınımı vericez bide...dünyanın parasını döküyoruz bu işe..hiç umurlarında değil tabi...aldıkları paraya bakıyorlar...kendilerinin vardır tabi olmayanların derdinden nasıl anlasınlar...bu insanlara devlet yardımını kolaylaştıralım diye uğraşmazlar,bunları daha fazla nasıl kurdeşen ederiz diye uğraşırlar....doğursak 3 tane onlara baktırcaz sanki...

o zaman sadece 1 embriyo transfer edeceklerse devlet tutana kadar tedavilerin parasını da karşılasın olmaz ki.. biz ne zorluklarla o tedavilere başlıyoruz, bana 3 tane embriyo transfer ettiler tutmadı, şimdi tek embriyo ile tutacağının garantisini kim verecek??!! bu tedaviler standardı olmayan her tüp bebek merkezinde farklı ücretlendirilen tedaviler,ilaçlar çok pahalı.. ayrıca o ilaçlar bizlere birsürü yan etkisi olan ilaçlar.. bir de bir sürü embriyo dondurma masrafı isteyecekler.. dna testi parası, bilmemne.. oooo bu nasıl bir düşüncesizliktir..

yeni topilk açıyorum kızlar 8 mart dünya kadınlar gününe kadar sayıyı çoğaltıp mail atalım diye herkese yayalım..

evet malesef yasa yürürlüğe girdi tek embiryo nasıl sonuçlar getirecek çok merak ediyorum inşallah herkese hayırlı olur belki bu sayede insnlar çocuk sahibi olurlar herşeyde bir hayır vardır

ÇOK ÜZGÜNÜM 1 SAAT ÖNCE ARADILAR 5 ADET ÇOK ıYı EMBıRıYOM VAR AMA BıRTANE TRANSFER EDıCEK YA TUTMAZ ıSE :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: BU NASIL BıŞı YAA

kızlar ben türk jinekoloji derneğine e mail attım cevap geldi dava açılıyomuş ama emaille destek istiyolar emailleri eksik etmeyim .ben hergün bütün kuruluşlara birer tane gönderiyom

Arkadaşlar bu sayfayı güncelleyelim. Dava açılsın yasa yürürlükten çıksın yada embriyo sayısı arttırılsın.

canım kilitli konu var 8 mart ta yasaya mail atalım diye o konu kiltli ve bilgiler orda paylaşılıyor oraya gel istersen

bu kararı verenler çocuk sahibi olabilmek için hiç çaba harcadılarmı kendilerini bizim yerimize koysunlar bir kerede

Back