Bu sene bizim için bir hayli yoğun geçiyor..Çevremizdeki bekarların çoğu ya evleniyor ya da ciddi beraberliklere adım atıyorlar...
Geçen haftasonuda eşimle ortak arkadaşımızın erkek arkadaşıyla tanıştık nihayet.... (zamansızlıktan anca ayarlayabildik..)
Erkek arkadaşının evine yemeğe gittik..Fakat kız arkadaşımız bizim geldiğimiz ilk dakikadan itibaren orada bizim yokluğumuzu unuttu..Sadece sevgilisiyle konuşuyor , sürekli dudak dudağa , kucak kucağa ,sürekli bir eli sevgilisinin bacağında...
Yani ben eşim olduğu halde seviyeli yaklaşıyorum kocama ama onu görmeliydiniz...
Sizce ben mi yanlış davranıyorum , yoksa hakikaten böyle mi artık trend.
Kafam karıştı ... :bbo:
Sizin düşünceleriniz nedir , merak ediyorum ??
Bakın ben sevgili buldum, durdum durdum sonunda turnayı gözünden vurdum, gül gibi adamı kapakladım yetmedi bir de nikahına girdim, ahh o kadar aşığız ki birbirimize, öpüşmeden duramıyoruz'un dışa vurumudur bu..
resmen size gösteri yapmış. trend değilde.
ama tabii,
insanda biraz utanma olur. aşmış arkadaş.deseydiniz biz sizi rahatsız etmeyelim kalkalım. işiniz bitince ararsınız geliriz..
yeni ternd falan degil resmen edepsizlikkkkkk bana göree yanlışşş her zaman arada bir seviye olucakkkk hele sokakta öpüşen gençlerede ben ayar oluyıorum srmaş dolaş:umursamaz:
ya insanlar nekadr ahlaksız oldu ya.artık bu işlerin gizli saklısı kalmadı.kimse kimseden utanmıoo.böle insanlardan nefret ediorumm.kendini bilmezz dengesiz şeylerklava:
trendmi böyle trend olmazkii bu düpedüz görgüsüzlük EDEPSİZLİK ar utanma edep kalmamışş yahuu oturup sevişselermiş bariii
sevişmişler zaten dudak dudağa kucak kucağa -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?