• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Trend ! ?

lotus_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
574
1
96
İstanbul
Bu sene bizim için bir hayli yoğun geçiyor..Çevremizdeki bekarların çoğu ya evleniyor ya da ciddi beraberliklere adım atıyorlar...
Geçen haftasonuda eşimle ortak arkadaşımızın erkek arkadaşıyla tanıştık nihayet.... (zamansızlıktan anca ayarlayabildik..)
Erkek arkadaşının evine yemeğe gittik..Fakat kız arkadaşımız bizim geldiğimiz ilk dakikadan itibaren orada bizim yokluğumuzu unuttu..Sadece sevgilisiyle konuşuyor , sürekli dudak dudağa , kucak kucağa ,sürekli bir eli sevgilisinin bacağında...
Yani ben eşim olduğu halde seviyeli yaklaşıyorum kocama ama onu görmeliydiniz...

Sizce ben mi yanlış davranıyorum , yoksa hakikaten böyle mi artık trend.

Kafam karıştı ... :bbo:

Sizin düşünceleriniz nedir , merak ediyorum ??

hyr böyle yeni trend felan yok o arkadaşın seviyesini unutmuş nerde nasıl davranacağını bilmiyor. sen en doğrusunu yapıyorsun. böyle şeylerin başbaşa oldukları zaman olması gerekir yanlarında başkaları varken değil. ya da amacı size nispet etmek olabilir. gerçekten en yakın arkadaşınız değil size nispet yapan dost gibi görünen düşmanınızdır.

Görmemişin sevgilisi olmuş,iyi ki biyerini koparmamış.
Ben o kadar samimiyetten hoşlanmam başkalarının yanında.
Ne görmek isterim,ne yaparım.
Trend değil biraz ayıp bence.

bu trend mirend değil terbiyesizliğin dikalasıdır!
aşk yaşamak ayıp değil ama bununda bir sınırı olmalı bence,istediğimiz kadar modern olalım,ama burası türkiye,bu tarz olayları kaldıramayız:1closedeyes:

bu tür şeyler hiç tasvip etmediğim davranışlardır...toplum içinde sevgilirin hatta evlilerin bile yapışık halde nerdeyse davranışları öpüşüp koklaşmaları hiç hoş değil....herşeyin bi özeli olması lazım...aşk çok güzel tamam bunu sevdiğine belli etmek de güzeldir ....ama....herşey yeri ve zamanında güzeldir...bence bu tür davranışlar trend felan değil....olmamalıda.....
herşeyin dejenere olduğu bi toplum haline gelindi malesef....:umursamaz:

Bakın ben sevgili buldum, durdum durdum sonunda turnayı gözünden vurdum, gül gibi adamı kapakladım yetmedi bir de nikahına girdim, ahh o kadar aşığız ki birbirimize, öpüşmeden duramıyoruz'un dışa vurumudur bu..

Bu sene bizim için bir hayli yoğun geçiyor..Çevremizdeki bekarların çoğu ya evleniyor ya da ciddi beraberliklere adım atıyorlar...
Geçen haftasonuda eşimle ortak arkadaşımızın erkek arkadaşıyla tanıştık nihayet.... (zamansızlıktan anca ayarlayabildik..)
Erkek arkadaşının evine yemeğe gittik..Fakat kız arkadaşımız bizim geldiğimiz ilk dakikadan itibaren orada bizim yokluğumuzu unuttu..Sadece sevgilisiyle konuşuyor , sürekli dudak dudağa , kucak kucağa ,sürekli bir eli sevgilisinin bacağında...
Yani ben eşim olduğu halde seviyeli yaklaşıyorum kocama ama onu görmeliydiniz...

Sizce ben mi yanlış davranıyorum , yoksa hakikaten böyle mi artık trend.

Kafam karıştı ... :bbo:

Sizin düşünceleriniz nedir , merak ediyorum ??

resmen size gösteri yapmış. trend değilde.
ama tabii,
insanda biraz utanma olur. aşmış arkadaş.deseydiniz biz sizi rahatsız etmeyelim kalkalım. işiniz bitince ararsınız geliriz:delphin:..

yeni ternd falan degil resmen edepsizlikkkkkk bana göree yanlışşş her zaman arada bir seviye olucakkkk hele sokakta öpüşen gençlerede ben ayar oluyıorum srmaş dolaş:umursamaz:

ya insanlar nekadr ahlaksız oldu ya.artık bu işlerin gizli saklısı kalmadı.kimse kimseden utanmıoo.böle insanlardan nefret ediorumm.kendini bilmezz dengesiz şeyler:oklava:

Trend falan değil bunun adı görmemişlik, gösteriş yapmak olsa gerek, bende sevmiyorum böyle cıvıklıkları, flört döneminde suyunu çıkarıyorlar, tüketiyorlar, evlendikten sonra düşerler forumlara "eşim beni sevmiyor bana ilgisiz davranıyor" diye

Bakın ben sevgili buldum, durdum durdum sonunda turnayı gözünden vurdum, gül gibi adamı kapakladım yetmedi bir de nikahına girdim, ahh o kadar aşığız ki birbirimize, öpüşmeden duramıyoruz'un dışa vurumudur bu..

resmen size gösteri yapmış. trend değilde.
ama tabii,
insanda biraz utanma olur. aşmış arkadaş.deseydiniz biz sizi rahatsız etmeyelim kalkalım. işiniz bitince ararsınız geliriz:delphin:..

yeni ternd falan degil resmen edepsizlikkkkkk bana göree yanlışşş her zaman arada bir seviye olucakkkk hele sokakta öpüşen gençlerede ben ayar oluyıorum srmaş dolaş:umursamaz:

ya insanlar nekadr ahlaksız oldu ya.artık bu işlerin gizli saklısı kalmadı.kimse kimseden utanmıoo.böle insanlardan nefret ediorumm.kendini bilmezz dengesiz şeyler:oklava:

hepiniz ne güzel yazmışsınız kızlar süpersiniza.s.

dengesiz, saygısız, edepsizce bir davranışta bulunmuş zatı muhterem

kendince birşeyler ispat etmeye çalışmış ama rezil olmuş farkında değil :delphin:

aaa sen çok geri kalmişin arkadaşim:icecream:
şaka bi yana çok ayip bence eşinde mesafeli olunmali bence
doğrusunu yapiyosun sen:delphin:

canım bu trend değil seviyesizlik,saygısızlık bence.İlk tanışmanız üstelik anlayamadım ben kız arkadaşınızın kafasından geçenleri:olmaz:

trendmi böyle trend olmazkii bu düpedüz görgüsüzlük EDEPSıZLıK ar utanma edep kalmamışş yahuu oturup sevişselermiş bariii

ya madem kız niyeti bozmuş, sizi niye çağırıyo ki, çağırmasın canı ne istiyosa yapsın evde, ilginç valla
peki şakayla karışık bişey demediniz mi ya da kalkıp gitmediniz mi

Back