• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni trend "Licolipid" hakkında..

ayseistanbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
261
51
28
35
İstanbul
Arkadaşlar herkese merhaba hemen konuya gireyim sigarayı bırakalı 4 ay oldu ve sanırım çok fazla yemeye verdim kendimi tam 11 kilo almışım :( 1 haftadır diyete başladım gerçi uyguladıgım bir diyet programı yok henüz sadece en basta kesmem gerekenleri (ekmek,pilav,makarna,şeker vs.) kestim. Kıyafetlerimin ne yazıkki bo çoğu olmuyor ve acilen kilo vermek istiyorum. Geçenlerde gazetede "Licolipid" isimli bir ürün okudum ilk defa zayıflamak için önerilen bir ürünmüş ve ilginç şekilde annemde tv de doktorda söylüyodu bu ilacı dedi. Daha önce hiç bu tarz bişey kullanmadım ve hap yutma fobim var yani çok küçük olmadıkça hapta yutamıyorum. Arkadaşlar size sorum kullanan yada yakınında kullanan varsa fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Ayrıca zayıflama ile ilgili etkili kürlerde yazarsanız tadından yenmez. Şimdiden teşekkürler. Bu arada ilacın sitesini veriyorum incelemek isteyenler için.
http://www.fat-block.net/

Bence hap ilaç böyle şeylere yanaşma ve kullanma yaşam tarzını değiştirmen lazım spor yap bol bol yaz geliyor bol bol su iç yürüyüş yap ufak çikolatalarla kendini ödüllendir mesela akşam yemeklerini az ye bunu eziyete çevirmeden güzel göze hitp eden salatalar yap yavaş yavaş zevk alarak yemeye çalış.Birde bende faydasını gördüğüm bişey var beyaz lahana suyu şişkinliği alıyor sindirim sistemini düzenliyor dinçleştiriyor yağ yakmayada yardımcı oluyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese merhaba hemen konuya gireyim sigarayı bırakalı 4 ay oldu ve sanırım çok fazla yemeye verdim kendimi tam 11 kilo almışım :( 1 haftadır diyete başladım gerçi uyguladıgım bir diyet programı yok henüz sadece en basta kesmem gerekenleri (ekmek,pilav,makarna,şeker vs.) kestim. Kıyafetlerimin ne yazıkki bo çoğu olmuyor ve acilen kilo vermek istiyorum. Geçenlerde gazetede "Licolipid" isimli bir ürün okudum ilk defa zayıflamak için önerilen bir ürünmüş ve ilginç şekilde annemde tv de doktorda söylüyodu bu ilacı dedi. Daha önce hiç bu tarz bişey kullanmadım ve hap yutma fobim var yani çok küçük olmadıkça hapta yutamıyorum. Arkadaşlar size sorum kullanan yada yakınında kullanan varsa fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Ayrıca zayıflama ile ilgili etkili kürlerde yazarsanız tadından yenmez. Şimdiden teşekkürler. Bu arada ilacın sitesini veriyorum incelemek isteyenler için.
http://www.fat-block.net/

ilaçtan uzak dur cnm.veya herhangi parayla satılan zayıflama ürünleri.ben doğum yaptım 5 ay önce şuan emzirenlere uygun diyet uyguluyorum.ve alkali suyuna başladım.dün de bi kür gördüm netten tarçınlı suyu kaynattıktan sonra 2 çay kaşığı bal koyuyorsun.sabah aç ve akşam tok karnına içiliyormuş.ben sabahları içemiyorm onun yerine alkali suyun içine lmon suyu koyuorm onu içiyorum.akşamları içicem sadece.diyeti doktoruna danış öyle uygula sana gre bir diyet versin.dyetin yanında spor veya kürler uygulayabilirsin http://www.diyetevim.com/2013/10/alkali-su-nasil-yapilir.html

Bilmiyorum arkadaşlar bana çok güvenli geldi dr aytugdan bizzat kendim tv de dinledim sanırım çok popüler olmuş bir yöntem sanırım deneyeceğim. Bu arada lahana suyunu duydum ama suyu çok iğrenc geldi bana lahanayı oldugu gibi yesek fayda etmezmi acaba.

Back
X