• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni TL Simgesi Hakkındaki Düşünceleriniz Nelerdir Bayanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 94049
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
$1330601806_konya-sosyete-tl-simgesi.jpg

ben şahsen beğendim. değişik bir hava katacak paramıza...
çin yazısı gibi sanki :)

:72:Para birimimize sonunda bir sembol bulmuş olmaları güzel tabi ama euro ya benzetilmeye çalışılmış gibi geldi bana, daha özgün olabilirdi. Özellikle Ermeni parasının sembolünün ters çevirilmiş haline neredeyse bire bir benzemesi benim canımı çok sıktı..

açıklamalardan başarılı bulmuştum ama şimdi ermeni parasını görünce şookk oldum :19::19:
bu seçilseymiş daha iyiymiş..
$tl.jpg

bence çok kötü bir seçim yapılmış hiç sembol kullanmasalardı daha iyiydi
çok berbat bir seçim olmuş bu şekilde benim gibi düşünenler var mı bilmiyorum ama
iyice değerlerimizden soğutmaya başladılar bizleri

bence güzel...
vatana millete hayirli ugurlu olsun:72:

ermeni para birimine benzeten de var , başbakanın başharflerine de.. ki haksız da değiller..
benim şahsi fikrim daha güzel bir sembol bulunabilirdi..

bişeye "bahane" bulmak isteyen olursa, ne yapılırsa yapılsın o bahaneler yine bulunur..
bence gayet güzel..
daha yeni sayılacak AB parasının bile simgesi varken, Türk Lirasının yoktu ve bi Allahın kuluda çıkıp buna bi çare bulmadı..
dolayısıyla bugün bunu düşünüp kendilerince bu şekilde bi simge beğennelere en azından bi teşekkür etmek gerek, beğenilmese bile :31:

bende beğenmedim... seçimlerin arasında çok daha güzel ve TL'yi daha çok anımsatan simgeler vardı.....

''Euro ile sterlinin gayrimeşru çocuğu''
Bu yorum bence herseyı acıklıyor.. Beğenenlerı de hıcbır sekılde anlayamıyorum.
Birşey daha once yapılmadı sımdı yapıldı dıye sorgusuz sualsız kabulmu edilmeli ?
Eğer bişeyler yapılacaksa '' Doğru '' yapılmalıdır..
Tarıhımızle hıcbır ilgisi olmayan çakma bır sembolun
Turk Lirasının sımgesi olması, halka oylama yapılmaması ve dayatılması ;halkın da kuzu gb kabul etmesı bence cok traj-ı komık bır hal ..

yabancılara maskara olmamak için yapılan 0 atma yöntemi.bunu yapan tek ülke biz değiliz

ben beğenmedim, 2. seçilen simge daha güzelmiş bence

Back