Yeni taşınan karşı komşu

Daha bugün taşınmışlar bismillah. Eşya yerleşmediği için de çok ses oluyordu r.ayrıca bebegınız hep bebek kalmayacak ,sakin olan bebegım 2yas sendromu ile evi başımıza geçirecek nerdeyse. Bilmem anlatabildimmi..biraz anlayış.. Aradan zaman geçince sohbet arasında belki söylersiniz de bu kadar acelecı degıl Eşiniz haklı

Olay tatlıya bağlanmış. Konuyu uzatmayın özelden yazın birbirinize.

3nity , yukarıdaki mesajı, aşağıdaki gibi algılayan bir konu sahibine, hala nasıl uzun uzun açıklama (mı diyeyim bilgilendirme mi diyeyim bilemedim) yazabiliyorsun, tebrikler valla. hala nasıl umudun var anlayabilmiş değilim

Depresyona girer büyüyünce dedi biri ya şaka gibiler

çok komiksiniz...daha doğrusu gülünç

Umut fakirin ekmegi.
Sadece konu sahibi değil, herkesin mis gibi çocukları var sanırım.
Uyarıyorsun duruyor,
zıplamaya başlayınca kitap öneriyorsun hemen oturuyor,
alta ses gidiyor çocuuum diyorsun, Peki anne diyor,
Aaa ama oyuncaklar yere atılmaz diyorsun, toplayıp üstüne de evi silip süpürüyor :))
Son mesajında laf anlamadınız falan diyor da ben kendisini çok iyi anladım.
yapmasaymış o zaman iki çocuk bile dediğini unutuyor...
Yada özgüvenleri zedelenmesin aman diye dalga geçtiğini :)
Hatta kaldıramayacağımız yükün altına girdik sanırım çocuk yaparak, üzüldü de bizim için.
Tam bir sevgi kelebeği ama uslu çocuklar için :))

yenı tasınınca ıllakı ses oluyor
1 hafta falan ses olması normal
daha bırseyler cakar matkap seslerıde eklenebılır
yorumları okumadan yazıyorum

bence 2 hafta sonra kahveye cagır kendısını bı tanısın yalıtım sıfır dıye bınanın bu yonde eksıklıgını soyleyın derım

Hanımlar sizler birbirinize laf sokmasanız, biz uyarı vermek zorunda kalmasak, mutlu mesut bir arada yorum yazabilsek, topiklerde kavga çıkmasa, yorumların dozu ayarlansa hayali bile güzel ama çok ütopik sanırım.
O zaman kısaca yorumlara dikkat edin banlarım.

Söylediklerimi bilerek çarpıttığınız için ve konuyu okumadan yoruma koşturup beni öğretmen sanmanızdan sonra sizin yorumlarınızı pek ciddiye almıyorum açıkçası. Konu altında başka konudan bahsetmeyi sevmem, o yüzden üstü kapalı söyleyeceğim, sizi başka bir olaydan hatırladım, o üyenin siz olduğunuzu farkettim iyi ki de ciddiye almamışım dedim.
Bazı konuları ve uzun ama boş yorumları okurken boş tenekenin gürültüsü çok olur lafını sık sık hatırlıyorum :)

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablacım konuyu kapatmanı rica etmiştim, gözden kaçırmış olabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…