• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni stickerlarım...

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
44
yeni sticker larım...........tanesi 1 buçuk lira.........kaydirigubbakcemile2

1002430v.jpg

1002429k.jpg

1002428v.jpg

1002427p.jpg

1002425.jpg

çok güzelmişler ve de çokkkk ucuzzz

cok sevimli gorunuyorlar gule gule kullanin
bir sorum olacak bunlari nasil uyguluyorsunuz yani duz mu yamuk mu yapistirirken icinde hava kalmamasini vs?

cok sevimli gorunuyorlar gule gule kullanin
bir sorum olacak bunlari nasil uyguluyorsunuz yani duz mu yamuk mu yapistirirken icinde hava kalmamasini vs?

canım bunlar bu şekilde değil kağıtta.uygulayacağın desen arkasında resim olarak veriliyo..o resme bakarak uyguluyorsun..önce hafifçe duvara uyguluyorum,uzaktan bakıp bir sorun görmezsem elimle düzleyip yapıştırıyorum..............

teşekkür ederim arkadaşlar........farklı bi hava katıyo eve..........

Ucuz ama basit görünüyor bence ...evin her yerine asmak kreş gibi yağmış biraz..tabi ki zevk meselesi ama ben uygun renklerde olmalı ve her yer stickersla dolmamalı diye düşünüyorum..

Çok fazla stickerla boğmamışmısınız evi.

neredeyse her odada var, koridorda bile.:delphin:

arkadaşım canını sıkmak istemem ama bizde de var bunlar..hakiakten ucuz oldukları gibi adilerde..kabarıp sökülüyorlar bir süre sonra..yani pekte estetik durmuyor..normalde kaliteli olanlar sanki duvarı boyamışşın gibi gözükürken bu basit olanlar yapıştırmayım diye bağırıyor..

özellikle pembe çiçekli olanı çok beğendim
nereden aldınız acaba ?

evim için bende sticker bakıyorum ama hiç ucuz değil, nerden aldınız ?
güzel olmuş koridordakine bayıldım, yeşiller insana huzur veriyor, sanki bahçede yürüyormuş gibi:)

özellikle pembe çiçekli olanı çok beğendim
nereden aldınız acaba ?

canım çok ucuzmuş ya..benm baktıklarım çok pahalıydı sen nerden aldın

evim için bende sticker bakıyorum ama hiç ucuz değil, nerden aldınız ?
güzel olmuş koridordakine bayıldım, yeşiller insana huzur veriyor, sanki bahçede yürüyormuş gibi:)
fikirlerini sunan herkese teşekkürler..kaysrride şampiyon spot adlı mağazan aldım

Back
X