• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

biz uygulamayı devreye henüz almadık son anda sorun çıktı. Bu adam da kopya içerik yapıyor sakın kullanmayın kaldırılır bugün yarın.

Play store da grunce sevındım bı hevesle yukledım ama aynı gun sıldım vasat bişydi zaten kullanılmıyr...

Allah senin iyiliğini versin hannaz'ım, Curly'de kahindi, neden etiketlediğini anlayacak şimdi küresine bakıp.

Curly Curly ,
görsellerle destekleyerek anlatmasını istedim ama durum şu ablacım:

1. AKovser ve sen bu yazıyı beğendiniz.

2. hannaz
    Normalde izlediklerim ve beni izleyenler ve avatar resmim en altta duruyodu , sadece tableti yan çevirdiğimde en üstte sol yanda duruyodu , şimdi tablet düz olduğu halde hepsi en tepede , sağda solda da değil , durum güncelleme yeri de bi tuhaf olmuş , Mune Mune ablaaaaa bi bakar mısın :)♥♥
    Bugün 20:00 Düzenle Sil K.İ.B. Beğenmekten Vazgeç
    AKovser ve sen bu yazıyı beğendiniz.

3. Mune
    Ablacım, siteden çıkış yapıp tabletin veri geçmişini bir silip yeniden giriş yapar mısın bakalım düzelecek mi? Tablette böyle bir sıkıntı yaşamaman lazım ama sen dediğimi bir yap bakalım ne olacak, düzelmezse beni etiketle yine
    58 dakika önce Düzenle Sil K.İ.B. hannaz bunu beğendi.

4. hannaz
    Tamam ablacım komple çıkış yapıp veri geçmişini silicem , teşekkür ederim ablacım , inşallah düzelir :)♥
    38 dakika önce Düzenle Sil K.İ.B. Beğen

5. hannaz
    Yok Mune Mune abla hâlâ aynı , bak en üstte solda avatar resmim kocaman duruyo vaziyette , avatarın altında izlediklerim soldan sağa komple sıralanmış , onun altında da , beni izleyenler soldan sağa uzunlamasına sıralanmış vaziyette , özelden Şifremi vereyim bi de sen bak ablacım , sayfanın kâhkülü kaymış :/♥
    31 dakika önce Düzenle Sil K.İ.B. Beğen

6. hannaz
    Başkanlarının profil sayfalarını da benimki gibi görüyorum , şaka gibi sanki Mune Mune abla ben şimdi böyle mi kaldım acaba :)♥
    17 dakika önce Düzenle Sil K.İ.B. Beğen

7. Mune
    Bana şifre verme, bu durumu görüntüleyerek şu linkte Curly Curly adını etiketleyerek yazar mısın ablacım? http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yeni-site-eksikler-talepler.745817/page-117
    13 dakika önce Düzenle Sil K.İ.B. Seçenekler

Mune Mune ablacım tableti sıfırladım komple , sonra yeniden kurdum düzeldi , çok teşekkür ederim abla , seni de rahatsız ettim , kusuruma bakma ablacım , öpüyorum :KK37:

Allah senin iyiliğini versin hannaz'ım, Curly'de kahindi, neden etiketlediğini anlayacak şimdi küresine bakıp.

Curly Curly ,
görsellerle destekleyerek anlatmasını istedim ama durum şu ablacım:

1. AKovser ve sen bu yazıyı beğendiniz.

2. hannaz
    Normalde izlediklerim ve beni izleyenler ve avatar resmim en altta duruyodu , sadece tableti yan çevirdiğimde en üstte sol yanda duruyodu , şimdi tablet düz olduğu halde hepsi en tepede , sağda solda da değil , durum güncelleme yeri de bi tuhaf olmuş , Mune Mune ablaaaaa bi bakar mısın :)♥♥
    Bugün 20:00 Düzenle Sil K.İ.B. Beğenmekten Vazgeç
    AKovser ve sen bu yazıyı beğendiniz.

3. Mune
    Ablacım, siteden çıkış yapıp tabletin veri geçmişini bir silip yeniden giriş yapar mısın bakalım düzelecek mi? Tablette böyle bir sıkıntı yaşamaman lazım ama sen dediğimi bir yap bakalım ne olacak, düzelmezse beni etiketle yine
    58 dakika önce Düzenle Sil K.İ.B. hannaz bunu beğendi.

4. hannaz
    Tamam ablacım komple çıkış yapıp veri geçmişini silicem , teşekkür ederim ablacım , inşallah düzelir :)♥
    38 dakika önce Düzenle Sil K.İ.B. Beğen

5. hannaz
    Yok Mune Mune abla hâlâ aynı , bak en üstte solda avatar resmim kocaman duruyo vaziyette , avatarın altında izlediklerim soldan sağa komple sıralanmış , onun altında da , beni izleyenler soldan sağa uzunlamasına sıralanmış vaziyette , özelden Şifremi vereyim bi de sen bak ablacım , sayfanın kâhkülü kaymış :/♥
    31 dakika önce Düzenle Sil K.İ.B. Beğen

6. hannaz
    Başkanlarının profil sayfalarını da benimki gibi görüyorum , şaka gibi sanki Mune Mune abla ben şimdi böyle mi kaldım acaba :)♥
    17 dakika önce Düzenle Sil K.İ.B. Beğen

7. Mune
    Bana şifre verme, bu durumu görüntüleyerek şu linkte Curly Curly adını etiketleyerek yazar mısın ablacım? http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yeni-site-eksikler-talepler.745817/page-117
    13 dakika önce Düzenle Sil K.İ.B. Seçenekler
mune ablam sayende kahkaha attım :D:D

yazı karakterini sevemedim bir türlü değiştirme seçenegi var ama işe yaramıyor. düzeltir misiniz lütfen. verdane ya da thoma kullanmak istiyorum. yogun pembe renkte artık çok sıkıcı konularda renk değişikliği yaparsanız iyi olur

Back
X