Yeni Site Eksikler, Talepler

Ben actigim konulara en son kim yazmis, ne zaman yazmis gormek istiyorum.
Bildirim de gelmiyor.
Bi de yazi rengi ve tipini sabitlemek istiyorum.
Online uyelerin yaninda da eskisi gibi yesil isik yansin:)
Emeklerinize saglik,kolay gelsin.

Telden bağlanınca , sayfa başına dönmeyi sağlayacak ikon eklemesi olacak mı ?

Ticker koyduğumda gözükmüyor ve şu avatar konusu da halledilse memnun olurum :)

Bir konuyu okuduğumuzda altta hangi üyelerin konuyu okuyup takip ettiğini görmek istiyorum.

Kazen Curly

Telden enteresan ve tum sayfayı kaplayan bir reklam musallat oldu ve hic bir sey yaptırmıyor..ne kapatabiliyorum ne gezebiliyorum kkda..

Pcden de portal sepeti diye korsan bi arama motoru musallat oldu chrome a..kk ile ilgili olabilir mi? Son zamanlarda hic bisey indirmedim degisik yerlere girmedim zira..kaldırılmıyor da..sistem geri yukleme yapmak zorunda kaldım..

Önceden mobil uygulama vardı google playden indiriyor telden çok rahat oluyordu şimdi ise tarayıcıyı açmak lazım çok mb sarj kullanıyor mumkunse yine o şekilde mobil uygulama olsun telden girenler için

kadınlar kulübü telden nasıl tat veriyor ki size
her şey küçük küçük çizelgeler görünmez falan
ipadden deneyim dedim mobil olarak evet pek çok uygulamaya göre çok fazla özelliği var yine gideri var
ama bu laptop girişine çok alışmışım, asla vazgeçemem buradan
Kazen katılımcıların %60'ı mobil dediğinde çok şaşırmıştım

%60 mobil dedim ama 400.00 üye de 340 kişi tapatalk uygulamasını kullanıyor geri kalan herkes ise yine web browser ile giriyor.

Kendi açtığınız konuyu dilediğiniz zaman konu ismi ve içerik olarak artık güncelleye bilirsiniz. Konu içinde yazdığınız mesajı ise yazım hatalarını düzeltmek için 10 dakika gibi bir kısıtlama bulunmaktadır.

başlığı üye düzeltebilcek yani yanlış anlamadıysam
bu sorun olmaz mı
mesela geçende biri bi konu açtı sayfalarca yazıldı, başlığı değiştirmiş, sorun kalmadı artık yazmayın gibi bişey yapmış

tablo yapamiyorum artik ve kendi actigim konunun ilk mesajini düzeltemiyorum.. düzelt kismi kalkmiş yardim ederseniz cok sevinirim

albümlere tıklayınca direk kullanıcıların bütün fotoları açılıyor neden öyle oldu ki hem çok kalabalık gözüküyor hem de albümdeki her fotoyu açıp bakmıyoduk sonuçta

Böyle bir gelişme veya ayar göremedim henüz Kazen

Merhaba,
Eski siteye baktım 10 muş sayfada ki mesaj sayısı bunu arttırırsak linklerin çalışmadığını gördük. Bu sebeple 10 mesaj sayısına geri getirildi.

Umarız bu şekilde kullanılmaz

Acmıs oldugum konuda mesaj düzeltme işlemi mevcut degıl.. nasıl çözebilirim... Kazen Bey..

düzenle linki ile mesaj içeriğini sağ üstteki konu düzenleden de konu ismini güncelleyebilirsiniz.

tablo yapamiyorum artik ve kendi actigim konunun ilk mesajini düzeltemiyorum.. düzelt kismi kalkmiş yardim ederseniz cok sevinirim

düzenle linki ile mesaj içeriğini sağ üstteki konu düzenleden de konu ismini güncelleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…