Bebek İkinci El YENİ SEYLER EKLENDİ,FIYATLAR DÜSTÜ 5.SAYFADAN ITIBAREN

Merhabalar,
Çilek mobilya, karyola iki yatak korkulukları, cekmeceli ünite 350 liraya indirdim. Yeni mobilya ısmarladım, o yüzden hemen elimden çıkarmam gerekiyor. Bu fırsatı değerlendirin hanımlar:)

Çilek karyola takımı 200 tl oldu. Son fiyat. Karyola yavru yatak büyük yatak, korkuluklar, kenar süsleri, baş ucu çekmecesi dahil.

Herkese merhabalar,
Çilek mobilya 100 liraya düştü, umarım gerçekten ihtiyacı olan biri alır. Sadece elden çıksın ve işe yarasın istiyorum.
Resimlerde iki set kenar süsleri ve yorgan ve kılıflar var. Bir set 20 lira.
Ayrıca evde ya da bahçede basket oynamak için oyuncak var. Kutunun içinde altı yaştan sonra diyor ama çocuklar o yaşa gelince zaten gerçek toplarla oynuyorlar. Bu evde daha küçükken oynamak için olabilir. Bir yere asmanıza gerek yok,kendi ayak kısmı var.Bu da 30 lira. Hadi hanımlar:)

100 liraya bu yatak takımını veriyorum. İçindeki yavru yatak ve büyük yatagı hediye ediyorum

Merhabalar,
Eğer küçük çocuğunuz varsa, alışverişe gittiğinizde alışveriş arabasını iyice siliyorsanız ya da restorantta mama sandalyesine oturtmadan önce ciddi bir temizlik yapıyorsanız bu ürün tam size göre. Ben yurtdışından almıştım. Çok keyifle kullandım.Şimdi sıra sizde. Alışveriş arabasına ya da mama sandalyesine geçirmek çok kolay, çocuk bir kolunuzdayken bile yapabilirsiniz. Emziği biberonu oyuncakları ve en önemlisi çocuğunuz tertemiz, sizin de içiniz rahat.Bu muhteşem kılıf 30 tl.

Eklentiler

• IMG_0876.JPG
    105,9 KB · Görüntüleme: 68
Bebek arabası ve ana kucağı birarada. Ana kucağı ayrıca arabada da emniyet için de kullanılabilir.200 tl. Arabayı katlamak çok kolay.

Eklentiler

• IMG_0874.JPG
    100,6 KB · Görüntüleme: 63
Elimde kalanlar:
Baston puset ve güneslik
Ana kucağı olan çocuk arabası
Basketball oyuncağı
Hareketli mickey mouse
Masal anlatan arı
Heidi mobilya
Çilek mobilya
Mama sandalyesi kılıfı
Yorgan ve uyku seti
Yogurt makinesi
Astronot tulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…