Buggy board resmini gorebilirmiyim. Ve anadolu yakasinin neresindesiniz
Merhaba,
yukarı dudullu ümraniye civarındayım. resim ekleyemiyorum. email adresinizi yazarsanız, yollarım. iyi günler
Baska actiginiz sayfada gördüm resmi...
Ilgim var ürünü. ..baska neler var elinizde toplu almak istiyorum...yakiniz sayiliriz
Baston puset resmini eklememişim:) yanında da güneslik hediye Eki Görüntüle 988731
canm bunun markası ne
merhaba,
markası braun diye bir alman markası. çok bilinen bir marka değil ama iş görüyor, hafif ve kullanıslı, oturma yerini yıka, on dakikaya kurur.
merhaba,
o sayfadaki ürünlerden sadece masalcı tırtıl ve civciv satıldı, ayrıca güzel erkek kıyafetleri var.
canm netten aratınca çıkmıyo tam ismi nedir yada model
Board aliciyim en son kaç olur. Biraz indirin alayim hemen
Merhaba,
modelin ismini falan bilmiyorum, ben hafif diye almıstım. rahat kullanıslı bir puset. yakınlardaysanız gelip görebilirsiniz.
Buggy board zaten sifirlari 49, 90 tl CarrefourSA joker mağaza sinda http://www.joker.com.tr/urun/lascal-2-cocuk-icin-puset-basamagi/8411
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
son fiyat ne olur bide güneşliği yok mu bu şekildemi satılıyo
merhaba,
günesliği yoktu bunun, ben yanında ekstra almıstım. semsiye gibi bir sey, pusetin yanına takılıyor, puset mavi, güneslik pembe.ikisi 60 tlye veriyorum.
Eki Görüntüle 1036634
Merhaba; bebek odası takımıyla ilgileniyorum ama bu yatak bir yaşındaki kızım için ayarlanabilir bir yatak mıdır? Hani bebeklik döneminde küçük ve korumalı olup sonradan büyüyen yataklardan?