Yeni sevgili ile yakınlaşma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi iyi ki size neymiş konum herkesten çok sizin ilginizi çekti bakıyorum nickiniz dahi konumda asılı kalmış eskidende eski kocası ile sex yapmış sizin niye bu kadar ilginizi çekti benim geçmişime daldınız gerçekten sizde bişeyler var bende olup sizde olmayan herhalde
Sakin olun siz de be 🤣

Kızlar merhaba yaklaşık 7 ay once boşandım. Dil kursuna yazıldım kafa dağıtmak hemde kendimi geliştirmek için.

Kursa gelen bir bey ile tanıştım. Sempatik ve centilmen biriydi çok beğenmiştim gördüğümde kursta sohbet ediyorduk. 1ay once bana açıldı bende 6 ay once boşandığımı ve dinlenmek istediğimi söyledim saygı duydu. Ama ilgisini kesmedi. Derken samimiyet giderek arttı ve cinsel beraberliğe kadar vardı. Zaten duygusal ve cinsel bir boşluk var kendiliğinden gelişti. Sorum ise şu bu adamla ilk seviştiğimde ıslanırken ikincide ıslanamadım sanki aşırı etkilenemedim.
onu seviyorum ama ten uyumumuz mu yok acaba?Boşanma sonrası biraz kilo aldım özgüvenimi etkiledi bu yüzden de olabilir mi anlayamıyorum
Böyle bir durum yaşayıp çözen oldu mu yorumlarınız benim için önemli teşekkür ederim. Kendisi gayet temiz ve bakımlı biri.
Biraz yas tutup tamamen unutup ondan sonra mi yasasaydiniz

Demek ki ,o kadar da cekmemis sizi ya da ilklerin degisik ruh hallerini yasiyorsunuz .Kisilerin cinsel iliskide birbirine adapte olmasi da kolay degil hemen.Aklima biseyler takiliyorsa da ben adapte olamam mesela ilişkiye.Bunun dışında konu sahibinin cinselligi bazi uyeleri neden bu kadar gerdi? Kendi bedeni,kendi hayatı.Kızımı ihmal edip devamli seks yapiyorum da dememiş kıziniza yazik denmesi de cidden düşündürücü.

Üzerine alınma ben müslüman olanları kasdettim
Müslümansanız şartı ile yazdım dikkatinizi çekti mi acaba

Siz artık ölün
sana ne senin dinin kendine alla alla ya.
B beyazcaa sizinkilerin birbirlerini öldürmelerini engelleyin, bir de sübyancılığı engelleyin yeter, İsrail bile çok daha az müslim öldürüyor. Suriye, Irak, Yemen, Mısır, Afganistan, İran, Pakistan... Siz birbirinizi öldürmeyin, çocuklara musallat olmayın, bombalarla birbirinizi havaya uçurmayın yeter. Milletin vajen ve penis bekçiliğinden ve kahyalığından vazgeçin.

B beyazcaa sizinkilerin birbirlerini öldürmelerini engelleyin, bir de sübyancılığı engelleyin yeter, İsrail bile çok daha az müslim öldürüyor. Suriye, Irak, Yemen, Mısır, Afganistan, İran, Pakistan... Siz birbirinizi öldürmeyin, çocuklara musallat olmayın, bombalarla birbirinizi havaya uçurmayın yeter. Milletin vajen ve penis bekçiliğinden ve kahyalığından vazgeçin.
Ben hanımefendinin profilini , yazdığı mesajları inceledim. Bu yoruma şaşırmamak gerek🤢 korkunç

Ben hanımefendinin profilini , yazdığı mesajları inceledim. Bu yoruma şaşırmamak gerek🤢 korkunç
Hayatlarında bir kere bile mastürbasyon yapmamış, tabu şeklinde oral sexe karşı çıkan, orgazmdan bihaber ve cinsel hayatları renksiz ve sınırlı/tabulu hemcinslerimizin kıskançlığının sonucu bu. Öğrenilmiş çaresizlik içinde debelenip duruyorlar. Ne yazık ki, din dedikleri şeyi sözde penis ve vajen kahyalığı zannediyorlar. Keşke öyle olsa diyicem ama o bile değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X