Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözden kaçırdığımız bir nokta var yalnızBir kızınız varmış ben olsam cinsel açlığımı bastırırım çünkü biz ne yaşarsak yaşayalım ona zarar veririz erkenden birini seçmek benim için hata olur
Siz artık ölünYapmayın eğer Müslümansanız kendinizi elin adamı için ateşe atmayın. Nikahsız birliktelik haram be kardeşim..
Seni de linçleriz doğru falan değil!!!! SizeneeeDoğru söylüyorsun ama lincleneceksin.
Kadın istediğiyle sex yapar. Anne olmakla ne alaka? Bekar kadın!Pes…..
kızınıza üzüldüm ..
Ya sizene?Gözden kaçırdığımız bir nokta var yalnız
Konu sahibi , boşandığı eşiyle bile tekrar ilişkiye girecek kadar bastıramıyor cinsel açlığını
Haklısınız , konu sahibi sırf istediği seks hayatını yaşamak için boşanmış .. çocuk falan hak getire .. neden doğurduklarını da anlamıyorum gerçekten tuhaf ..Ya sizene?
Konu sahibi neden seks yaparken ıslanmamış , ondan bize ne ????Ya sizene?
Islanıp ıslanmaması ile ilgili soruyorBekar kadınsız kiminle seviştiğiniz buradaki kimseyi ilgilendirmez, hayat sizin ama adamla sevişen sizsiniz, ten uyumunuzun olup olmadığını biz nerden bilelim?
Islanıp ıslanmaması ile ilgili soruyor
Orayı görmemişimGözden kaçırdığımız bir nokta var yalnız
Konu sahibi , boşandığı eşiyle bile tekrar ilişkiye girecek kadar bastıramıyor cinsel açlığını
Hanımefendi size ne!!! Konumda sizin yaranızı deşen, gocunduran bir durum mu var. Herhalde siz açlığınızı bastırıyorsunuz benim özgürlüğüm sizi rahatsız ettiHaklısınız , konu sahibi sırf istediği seks hayatını yaşamak için boşanmış .. çocuk falan hak getire .. neden doğurduklarını da anlamıyorum gerçekten tuhaf ..
Sex yaparkende izin almam gerekiyor burdaki kitleden herhalde soru soruyorum gelmiş bana kızına yazık diyor. Bi bitmiyorlar yahu ellerine adam geçse parçalarlar burda hanımefendi rolleri hiç şaşmaz bu kuram kim kimi eleştiriyorsa güçlü şekilde altta yatan çok kötü şeyler var kendisi aç muhtemel benim gibi özgürü çekemedi asdfghKadın istediğiyle sex yapar. Anne olmakla ne alaka? Bekar kadın!
Hanımefendi iyi ki size neymiş konum herkesten çok sizin ilginizi çekti bakıyorum nickiniz dahi konumda asılı kalmış eskidende eski kocası ile sex yapmış sizin niye bu kadar ilginizi çekti benim geçmişime daldınız gerçekten sizde bişeyler var bende olup sizde olmayan herhaldeKonu sahibi neden seks yaparken ıslanmamış , ondan bize ne ????
Bir daha sex yaparken size danışırım ne kadar hadsiz bir insansınız acaba siz neden boşandığınız adamdan çocuk yaptınızHaklısınız , konu sahibi sırf istediği seks hayatını yaşamak için boşanmış .. çocuk falan hak getire .. neden doğurduklarını da anlamıyorum gerçekten tuhaf ..