Yeni sevgili ile yakınlaşma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kızınız varmış ben olsam cinsel açlığımı bastırırım çünkü biz ne yaşarsak yaşayalım ona zarar veririz erkenden birini seçmek benim için hata olur

Bence bu konunun yeri cinsellik bölümü olmalı. Islanıp, islanmama nedenlerinizi oradakilerle daha rahat istişare edebilirsiniz. Jaksks

Bir de size ilgisini belli eden adama, 6 ay önce boşandığınizi soylerseniz, bu onun ilgisini kesmez daha da percinler.

Dinlenmek isteyen biri,.onunla ilgilenen bir erkeğe eğer istemiyorsa bosandigini hemen soylemez.

Nitekim, bir ay icinde cinsellik yaşamaya baslamissiniz zaten.

Bir kızınız varmış ben olsam cinsel açlığımı bastırırım çünkü biz ne yaşarsak yaşayalım ona zarar veririz erkenden birini seçmek benim için hata olur
Gözden kaçırdığımız bir nokta var yalnız
Konu sahibi , boşandığı eşiyle bile tekrar ilişkiye girecek kadar bastıramıyor cinsel açlığını

Bekar kadınsız kiminle seviştiğiniz buradaki kimseyi ilgilendirmez, hayat sizin ama adamla sevişen sizsiniz, ten uyumunuzun olup olmadığını biz nerden bilelim?

Islanıp ıslanmaması ile ilgili soruyor

Biliyorum, okudum ben ama siz eksik okudunuz galiba. Alıntılayayım
“Sorum ise şu bu adamla ilk seviştiğimde ıslanırken ikincide ıslanamadım sanki aşırı etkilenemedim. Onu seviyorum ama ten uyumumuz mu yok acaba?”

Hanımlar rica ediyorum üsluplarınıza dikkat ediniz.

Evet dini içerikli konu ve mesajlar yasaktır çünkü sitedeki herkes aynı dinin mensubu değil, farklı dinlere inanan ya da hiçbir dine inanmayan arkadaşlarımız var ve din kutsaldır, kayınvalide, eş, saçımız, makyajımız vs gibi günlük konularımız sıradanlığında konuşulmaması gerekir zira herkesin dinlere bakış açısı farklıdır, dini içerikli bir konu açtığınızda veya dini mesaj yazdığınızda incitilebilir veya başka dine mensup insanları incitebilirsiniz, bu sebeple dini içerik yasaktır ama öte yandan bu kuralı bilmeyen veya uymayan kişileri ağır sözler söyleyerek rencide etmeye de kimsenin hakkı yok.

Dini içerikli konu/ mesaj, üslupsuz bir mesaj vb varsa şikayet et butonuna basarsınız gerekli müdahale ne ise o yapılır, lütfen birbirimize çirkinleşmeden yazalım.

Haklısınız , konu sahibi sırf istediği seks hayatını yaşamak için boşanmış .. çocuk falan hak getire .. neden doğurduklarını da anlamıyorum gerçekten tuhaf ..
Hanımefendi size ne!!! Konumda sizin yaranızı deşen, gocunduran bir durum mu var. Herhalde siz açlığınızı bastırıyorsunuz benim özgürlüğüm sizi rahatsız etti
Açlık denilmez ona istek denir, ihtiyaç denir. Benim konumdan başka konu ilginizide çekmiyor sizde boşanıyormuşsunuz herhalde sizi ilgi duyan filan yok zorunuza gitti umarım hiç bulamaz ömrünüzce açlık çekersiniz

Kadın istediğiyle sex yapar. Anne olmakla ne alaka? Bekar kadın!
Sex yaparkende izin almam gerekiyor burdaki kitleden herhalde soru soruyorum gelmiş bana kızına yazık diyor. Bi bitmiyorlar yahu ellerine adam geçse parçalarlar burda hanımefendi rolleri hiç şaşmaz bu kuram kim kimi eleştiriyorsa güçlü şekilde altta yatan çok kötü şeyler var kendisi aç muhtemel benim gibi özgürü çekemedi asdfgh

Ben nedense burdaki bazı hanımların aseksüel falan olduğunu düşünüyorum. Seks hayatı yok diye boşanmak normaldir. İnanır mısınız, kadınların da isteği var. Bi tane öküzden çocuk yaptı diye bütün gençliğini onun bencilliği ile yakmak zorunda değil. Dünyaya bir kere geliyoruz. Yaşlanacağız ayol. Mutlu, huzur veren bir yaşlılık veya mutsuz, huzursuz, boşa giden hayatının acısı ile sağa sola tebelleş olan huysuz bir yaşlılık. Bu bir seçim meselesidir.

Konu sahibi neden seks yaparken ıslanmamış , ondan bize ne ????
Hanımefendi iyi ki size neymiş konum herkesten çok sizin ilginizi çekti bakıyorum nickiniz dahi konumda asılı kalmış eskidende eski kocası ile sex yapmış sizin niye bu kadar ilginizi çekti benim geçmişime daldınız gerçekten sizde bişeyler var bende olup sizde olmayan herhalde

Haklısınız , konu sahibi sırf istediği seks hayatını yaşamak için boşanmış .. çocuk falan hak getire .. neden doğurduklarını da anlamıyorum gerçekten tuhaf ..
Bir daha sex yaparken size danışırım ne kadar hadsiz bir insansınız acaba siz neden boşandığınız adamdan çocuk yaptınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X