Yeni sevgili ile yakınlaşma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ekruli_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
93
59
34
Kızlar merhaba yaklaşık 7 ay once boşandım. Dil kursuna yazıldım kafa dağıtmak hemde kendimi geliştirmek için.

Kursa gelen bir bey ile tanıştım. Sempatik ve centilmen biriydi çok beğenmiştim gördüğümde kursta sohbet ediyorduk. 1ay once bana açıldı bende 6 ay once boşandığımı ve dinlenmek istediğimi söyledim saygı duydu. Ama ilgisini kesmedi. Derken samimiyet giderek arttı ve cinsel beraberliğe kadar vardı. Zaten duygusal ve cinsel bir boşluk var kendiliğinden gelişti. Sorum ise şu bu adamla ilk seviştiğimde ıslanırken ikincide ıslanamadım sanki aşırı etkilenemedim.
onu seviyorum ama ten uyumumuz mu yok acaba?Boşanma sonrası biraz kilo aldım özgüvenimi etkiledi bu yüzden de olabilir mi anlayamıyorum
Böyle bir durum yaşayıp çözen oldu mu yorumlarınız benim için önemli teşekkür ederim. Kendisi gayet temiz ve bakımlı biri.

Ten uyumu sandığınız kadar iyi olmayabilir, ilk seferin heyecanı, keşfetme duygusuyla olduysaniz ikincide daha net farketmissinizdir. Biraz daha zaman tanıyın ilişkinize.

Ne yapayım hayat geçiyor zaman akıyor ee adamıda beğendim olan oldu
Boşandıktan sonra da eşinizle cinsel birlikteliğiniz olmuş yani sizde, sanki sürekli “olan oluyor “ .
Ne diyelim , sorun adamda , sen bi de başkalarını dene mi diyelim şimdi .
Hayat geçiyor demişsiniz ama sanki biraz fazla hızlı geçiyor sizde . Boşanıyor ilişkiye giriyorsunuz kursta gördüğünüz adamla ilişkiye gırıyorsunuz . Yani bakın bakış açım kadına yönelik değil ama kendınıze değer verin biraz , tutarlı olun .

Boşandıktan sonra da eşinizle cinsel birlikteliğiniz olmuş yani sizde, sanki sürekli “olan oluyor “ .
Ne diyelim , sorun adamda , sen bi de başkalarını dene mi diyelim şimdi .
Hayat geçiyor demişsiniz ama sanki biraz fazla hızlı geçiyor sizde . Boşanıyor ilişkiye giriyorsunuz kursta gördüğünüz adamla ilişkiye gırıyorsunuz . Yani bakın bakış açım kadına yönelik değil ama kendınıze değer verin biraz , tutarlı olun .
Kızım babasını seviyordu boşanma sonrası acaba mı dedim. Belki ayrı kalınca değişen bişey olmuştur diye düşündüm ama olmamıştı bir daha öyle bir durum yaşanmadı. Bu kişi kibar centilmen yani günü birlik ilişki anlamında bir insan değil. Burda hemen kızınıza üzüldüm çocuğa üzüldüm yorumları dolaşıyor benim anneliğim ayrı, duygusallığım cinselliğim ayrı çocuğuma nasıl bir anne olduğumu nerden biliyorsunuzda üzülüyorsunuz

Kızlar merhaba yaklaşık 7 ay once boşandım. Dil kursuna yazıldım kafa dağıtmak hemde kendimi geliştirmek için.

Kursa gelen bir bey ile tanıştım. Sempatik ve centilmen biriydi çok beğenmiştim gördüğümde kursta sohbet ediyorduk. 1ay once bana açıldı bende 6 ay once boşandığımı ve dinlenmek istediğimi söyledim saygı duydu. Ama ilgisini kesmedi. Derken samimiyet giderek arttı ve cinsel beraberliğe kadar vardı. Zaten duygusal ve cinsel bir boşluk var kendiliğinden gelişti. Sorum ise şu bu adamla ilk seviştiğimde ıslanırken ikincide ıslanamadım sanki aşırı etkilenemedim.
onu seviyorum ama ten uyumumuz mu yok acaba?Boşanma sonrası biraz kilo aldım özgüvenimi etkiledi bu yüzden de olabilir mi anlayamıyorum
Böyle bir durum yaşayıp çözen oldu mu yorumlarınız benim için önemli teşekkür ederim. Kendisi gayet temiz ve bakımlı biri.
ilkinde olur öyle bence denemeyi bırakmayın. rahat olun. kilonuz falan önemli değil. adam da sizi beğenmiş ki bu aşamadasınız. keyfinize bakmayı deneyin.

Yapmayın eğer Müslümansanız kendinizi elin adamı için ateşe atmayın. Nikahsız birliktelik haram be kardeşim..
buradaki bayanın yaklaşımından ve yaşayış tarzından dini duyarlılığı olduğu sonucuna nasıl vardınız din kardeşim ben onu merak ettim 😂

buradaki bayanın yaklaşımından ve yaşayış tarzından dini duyarlılığı olduğu sonucuna nasıl vardınız din kardeşim ben onu merak ettim 😂
Konu sahibinin dini duyarlılığını bilemeyiz ama mesajı yazan arkadaşın dini hassasiyetleri var. Kendince uyarmak istemiş, komik olan nedir?

Konu sahibinin dini duyarlılığını bilemeyiz ama mesajı yazan arkadaşın dini hassasiyetleri var. Kendince uyarmak istemiş, komik olan nedir?
komik olan gayet rahat cinsel birliktelik yaşayan bir insana atıfta bulunulan dini konuda evlilik dışı cinsel birlikteliği bırak bu duruma göz ucuyla yaklaşmanın yasaklanmış olması. yani böyle bi duyarlılığı olan biri elbette cinsellik yaşamaz. bu konuya o yorum komik ve yersiz olmuş bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X