• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni sayfa düzenini hiççç beğenmedim

cenera

allahım ailemi koru..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
1.484
756
133
renkler falan çok itici geldi ayrıca yazılar çok silik karışık bir görünüm olmuş eski haline dönün lütfen hiç güzel değil

tonlamalarda hata var heralde yinede emek verilmiş ama olmamış

ben yaklaşık 5-6 yıldır takip ediyorum burayı yazmasamda devamlı okurum daha önceki deişiklikler yormamıştı beni bu kadar ondan böyle bir konu açtım

Oda sana bayilmiyo dermisim :D
Saka evet biraz skntili ama alisilir gibi :D
Duzen tam oturunca..

Daha çalışıyorlar ama, site yapımı bitmedi. Evet çok fazla eksik var, ama oturacak düzelecek.
Eskiye oranla pek çok avantajı, güzellikleri de var ayrıca.

Arkadaşlar sitenin alt yapısı değişmiş, vb'den xf'ye. Renk ve benzeri şeyler basit ve değişimi kolay şeyler. Vb yerine buna geçilmesi isabet olmuş. Teşekkürler
VB milattan kalmaydı XF daha yeni, daha şık, daha özellikli.
Alışamayan arkadaşlar, biraz sabır..:D

forumlarda mesaj zamanı nerdeyse hiç görünmüyor

birde sağ ve sol tarafdaki reklamlar sayfanın kendisinden daha çok yer kaplıyor bi kadın sagda bi kadın solda onların yeri iki karış bizim yazı yazdığımız yer bir karış

Konuya cevap verirken yazilar ben tusa bastiktan iki saniye sonra cikiyor habire taslak kaydedildi gibi uyari veriyor kasiyor mesaj yazma olayi birde cevap yazdigim konular diye bir bolum vardi. Orda hem en son biri cvp yazmis mi gorebiliyorduk o bolum tekrar konulsa tum mesajlarim kismindan bakiyorum onda sadece en son benim yazdgim cvp gorunuyo biri biaey yazmis mi diye konuya girip bakmam gerekiyor pratiklik bakimindan biraz daha biseyler yapilmali sanirim tapatalki ozledimm simdideen

Ben konu düzenini bildirimleri vs. çok beğendim de renkler sanki çok boğucu olmuş.

Back