• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yeni salon takımı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sczn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
315
8
46
İstanbul
4,5 senelik evliyim evlenirken salona köşe koltuk tv ünitesi aldık yani ayrı bir oturma odası yapmadık ama çocuk olunca hem eşyalar yıprandı hem de ben çalışıyorum birde gelenim gidenim çok oluyor bu sebeple ayrı bir odaya ihityaç duydum. eski odayı oturma odası yapıp salona beyaz lake hafif klasik ayakları mesela üzerine ayna alımayı birde 3 lü klasik koltuk almayı istiyorum. ama koltukların sandık veya yatak olmasınıda istiyorum. klasik koltuk yatak veya sandık olan varmı hiç görüp duydunuz mu. ayrıca çok para veremeyizde uygun ve güzel nerde nasıl bulabiliriz fikir verirmiisniz arkadaşlar

Anlattığına göre misafirin çok oluyor ve çocukların var. Bu yüzden lake biraz yanlıs secim olabilir. çizilme bakımından ve açık renklerde sararma oluyor zamanla. Ben iç mimarlık yaptığım için bu işin içindeyim o yuzden örneklerını cok gördüm..

tek kızım var ben sadece konsol alıcam zaten onunda çizilme ihtimalı düşük üzerine ya kalın muşamba kestirim ya da cam. koyu renk hiç tercih etmedim ben evlenirken beyaz moda değildi ama ben yine krem renk mobilya aldım.

ne çok açık renk olmalı ne de çok koyu. hep ara tonları tercih etmişimdir.

Anlattığına göre misafirin çok oluyor ve çocukların var. Bu yüzden lake biraz yanlıs secim olabilir. çizilme bakımından ve açık renklerde sararma oluyor zamanla. Ben iç mimarlık yaptığım için bu işin içindeyim o yuzden örneklerını cok gördüm..

iç mimarmıssınız lütfen banada yardı edin.ben salonuma turkuaz bir dekor yapmak istiyorum yastıklarımı değiştirmek istiyorum şimdi resmini eklesem bana fikir verirmisiniz $bellona-retro-koltuk-takimi3[1].webp

Back