Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yeni saçlarım fışkırıyor. (Resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Tabiki canım prolaktin yuksekliginin belirtilerinden biri de sac dökülmesi.

Merhaba; Konu eski ama halen arayışınız sürüyor olabilir diye yazmak istedim. Bende bu konuyu duyunca denemek istedim yeni kullanmaya başladım. instagram satılyor aldım ve çok güzel ikinci kullanmada saçlarımdaki farkı gördüm. Saç diplerimden saçın çıktığını saçımın yoğunlaştığını görebiliyorum. Hesap şu @ belki işinize yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar; Bende bu konuyu duyunca denemek istedim yeni kullanmaya başladım. instagram satılyor aldım ve çok güzel ikinci kullanmada saçlarımdaki farkı gördüm. Saç diplerimden saçın çıktığını saçımın yoğunlaştığını görebiliyorum. Hesap şu: ]@işinize yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eheheh cok tatli duruyorlar
Haklisin bi kan testi sart dokulme yasayanlarda..
Ben de dahil..

ablası onlar uzadı kocaman oldular bile. Çenemi geçtiler.
Ihmal etmemek lazım.

Çok teşekkür ederim çıkıyoe değil mi saç ne kadar süre kullanmak gerekiyor acaba

Benimde saçlarım küçük küçük çıkıyor daha sonra dökülüyor

Hormon sorunlarını bir tek endokrinoloji uzmanı çözer. İstanbul'daysan iyi bir doktor tanıyorum, isim verebilirim. SSK falan özel hastanelerin belli bir tutarını da karşılıyor diye biliyorum ama emin değilim.
Selam ben de nodül var bu doktor hangi hastahanede kimdir acaba İstanbulda yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…