- 29 Ocak 2016
- 636
- 724
- 53
- Konu Sahibi Durubeyaz16
-
Senin dökülme ne boyutta canim. Ve bölge olarak nerede? Benimki gibi mikızlar ben saçıma yağ sürünce daha kötü dökülüyor sıgır iliği kürünü de ilk senden duydum valla araştırdım biraz iyi gelenler de varmış ama korkuyorum da yeni bişey denemeye
Seninki de benimkine benziyor ozaman. Korkma sığır iligini yap bence zararı olacağını hic sanmiyorum. Lüks kuaforlerde bile bu bakimi yaptirani duydum. En cok protein ve vitamin ilikte var.aynen ortada açıklık yok yanlarda azalma var şakaklarda özellikle
Insallah tatlım. Suan dökülüyor tabi ama eskiden 200 telse suan 50 tel dökülüyor. Sanirim hic dökülmeyecegi zamani goremiycem ben
Ama 50 tel normal diye avutuyorum kendimi. Gür sacta 50 tel belli olmaz tabi ama ince sacta seyrelme yapabilir.
Hormon bozuklugu en kötüsü canim. Benim de prolaktin yüksek, hamile kalmama engel oluyor. Dostinex diye bir ilac kullaniyorum okadar cok yan etkisi varki başım dönüyor sanki yer ayaklarimin altindan kayiyor. Ya en kötüsü hormon bozuklugu sanirim teshis konana kadar bi dert tedavisi ayri dert. Ne bilim bizim de sinavimiz bu herhalde. Benim testesteron normal ama ostrojen az. Hem prolaktin fazlaligi hem ostrojen azligi adet olamama sorunu yasatiyor. Yumurtlama problemleri. Rabbim yardımcımız olsun ne diyelim. Kel kalma inan artik sorunlarimin arka siradakileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?