- Konu Sahibi cileklipuding
-
slm cnm..benşey soracaktım haftada 3 gün..belli aralıklarla demişsin 2 atda bırakıp sonra dewam mı edıosun..ha bide fotografını eklemen mumkunmu:))) bakıp heweslensek olmazmı:))))) ne kadar surede faydasını goruruzz..bide saclarım kuru benım yaglanırmı acaba??? sorular cok ama ıdare et :)) teşekkürler şimdiden..
2 ayda faydasını görmeye başlıyorsun. 3 -4 ay kullanıp ara verebilirsin , yağlanmaya gelince kuru saçların varsa sorun olmaz. yağlı saçları olanlar daha az bekletsin saçlarında demiştim sanırım önceki sayfalardaslm cnm..benşey soracaktım haftada 3 gün..belli aralıklarla demişsin 2 atda bırakıp sonra dewam mı edıosun..ha bide fotografını eklemen mumkunmu:))) bakıp heweslensek olmazmı:))))) ne kadar surede faydasını goruruzz..bide saclarım kuru benım yaglanırmı acaba??? sorular cok ama ıdare et :)) teşekkürler şimdiden..
Canım foto koymaya çalışıcam, sırf senin rican üzerine. ama öncesi sonrası yapamıcam :26:.
önce eşimi ikna edeyim, izin vermiyor normalde. fotoğraftada belli olur mu bilmiyorum bakıcaz
.ahh cnm benim saolasınn:))) sorun olcaksa eger koymasanda olur napalımm:)))biberiye yagını direk uyguluyoruz saclara kacc saat kalcak????inşallahh benimde sen gibi saclarım cıkar cnm dua et nolurrr
canım 40 dak. falan tutacaksın saçında. bir iki saat daha kalabilir normalde zeytin yağı, badem yağı falan kullandıysan ne kadar bekletiyorsan öyle. kızmıyorum canım ne istiyorsan sor yani, niye sormayasın kicnm okadar yag kullanıorum ki orama burama aklım biberiyeye gittiii
bi de nekadar zaman durcak sacta onu da söle söz walla bida soru sormucamm
demir ilaçları öyle bir günde etki etmez bebeğim 4 - 6 ay arası kullanmalısın. doktor ne kadar demişti? bana 3 kutu falan kullanman lazım demişti gittiğimde ama ben sallamıştımbenimde saçlarım uzun zamandır dökülüyo...zaten ince telli ve seyrekti şimdi iyice seyreldi :/ cildiyeye gittim kan tahilili yapıp demir eksikliği olduğunu söyledi...ilaç verdi kullandım fakat işe yaramadı hala dökülüyo...çok araştırdım en çok bu çörek otu yağı dikkatimi çekti...ama benim saçlarım yağlı ve daha önce saç analiz testi yaptırmıştım gözeneklerimin tıkanık oldğunu söylemişlerdi...sprey kullanıyodum o dönem çok fazla...bu yaği kullanmamın zararı olur mu ki acaba ? ya da ne şekilde kullanabilirim ?
işte esas o bölgelerde anlarsın faydasını.
bir fotoğraf çek kullanmaya başlamadan önce. aradaki farkı herkes net bir şekilde görsün.
önce - sonra acaip fark edicek
istediğin yağla karıştırabilirsin canım, daha çok sabit yağlarla karıştırmaya bak. ben üzüm çekirdeği yağı, badem yağı, hint yağı vb... gibi yağlarla karıştırıyorum bazende tek kullanıyorum
arkadaslar bu gercektende ise yariyormu yaaa ?
ben aldim bir kere denedim ama annem yagli seyler sürme bit pire cikarir dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?