- Konu Sahibi cileklipuding
-
benimde yüzüm çok hassastır, o yüzden bişey diyemiyorum, saçının ufak bir bölümünde denesen nasıl olurgeçen gün markette gördüm bu yağdan aklıma bu topic geldi ama kendi saçımda nası olur bilemedim
benim saç tipim yağlı ve saç derim de hassas baya bi sıcak suyla bile yıkasam hemen kaşındırtıyor bu bana kötü gelir mi ki? saç derimi tıkamasın?:S
canım alıntı yaptığım yerde öyle yazıyordu. hazmı kolaylaştırdığı için ekmkelerin üzerine konulduğunu biliyorum ayrıca. yanlış bilgilendirmek gibi bir amacım yok kimseyi. sen neye dayanarak söylüyorsun iştah açtığını ???çörek otu yağı iştah kapatmıyor tersine iştah açıyor. yanlış bilgilendirmeyelim yerimseniben
diğer bilgiler için teşekkürler. bir de onu deneyelim.
bu da bi yaklaşım tabiçörek otu yağının içine sarımsak ezip koysak olur mu ki acıbaa?
bu da bi yaklaşım tabi, iyi bir fikir mi kötü bir fikir mi karar veremedim . ama sanki bence sarımsağı zeytin yağında bekletip sonra bu yağı çörek otu yağı ile karıştırmak daha iyi olur gibime geliyor :130:
çörek otu yağının içine sarımsak ezip koysak olur mu ki acıbaa?
canım ben o tip karışımlardan pek almıyorum. genelde kendim ayrı ayrı alıp karıştırıyorum
kızlar çörek otu yağını hala kullanan varmı çileklipuding ne alemde saçların devam ediyomusun kullanmaya
evet canım hala kullanıyorum. gayet memnunumevet ya..kullanmaya devam mı kızlar ?
nasıl gidiyor?
işte çok faydalı birşey, mutlaka deneyin derimher insanda fayda gösterir mi bilmem ama gcnlerde bir arkadşmla karşılştım saclarnın bir kısmı bayagı doklmş,açıklık meydana glmişti.son grdgmde dkln saçlarn yerine yenisinin cıktıgını grdm.o da çörek otu yağını kullanmış.ben de onu grdktn ve burda yazlnlardan snra alp denemeye karar verdm.inşllh ben de faydasını grrm:)
bende de cok eski bir kitap var(şifalı bitkiler) söylediklerin ordada yazıyor...ama ben sarımsak yagı ile çörek otu yagı arasında kararsız kaldımboshayallersmilepaylasımın için tesekkürler...yerimseniben
evet canım hala kullanıyorum. gayet memnunum. ben ara vererek kullanıyorum
işte çok faydalı birşey, mutlaka deneyin derimbir sürü saçınız olsun :81:
çörek otu yağını tavsiye ederim bende kullanıyorum saçlarım yeniden çıkmaya başladı...aynı zamanda haşhaş yağ ile karıştırıyorum oda uzamasına faydası oluyor kuaförüm bile bile şaşırdı bu kadar kısa zamanda saçlarımın uzamasına..
işte esas o bölgelerde anlarsın faydasını.Arkadaşlar mrb..Benim alın ve şakak bölgemdeki saçlar seyrek,kısa ve cılız,hiç uzamıyorlar,onun dışındaki bölgeler uzun ve kalın telli..Saçımı geriye doğru tamamen topladığımda şakak bölgeleri kel gibi duruyor..Acaba çörekotu yağını kullansam işe yararmı bütün bölgeler birbirleriyle bütünleşirmi,yardımcı olabilecek varmı acaba????(
Kullanmaya başlayım belki faydası olur yazarım sonuçları burdan..
badem yağını severek kullanıyorumben aranıza yeni katıldım ama bu konu hakkında bişey yazmak istedim biraz itici gelebilir ama sarımsak ve badem yagı saç çıkartmada birebir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?