- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
- Konu Sahibi cileklipuding
-
Bilgin icin cok tesekkür ederim canim sana hic faydasi oldumu sac cikartiyormu gercekten ?
Ama benim dogustan sacim az annemin saci hic yok daha 13 yasindayim ya :'(
Bazilari diyorki dogustan sacin azsa hic birsey fayda etmez gercekten öylemi yardim
temiz saça uyguladın değilmi?cumartesi aldım ve kullandım.ama acayip dökülme oldu.saçlarım yağlı olduğu için yağ bakımı iyi gelmiyor mu acaba.kullanmayı bıraksam mı.yoksa devam mı etsem
temiz saça uyguladın değilmi?
evet canım temizdi saçlarım
Keşke yıkayıp öyle uygulasaydın, birde kaç dak. bekledi saçlarında. yağlı saçlılar fazla bekletmemeli saçlarında
yağlı ve yağlıya dönük sasçlarda kullanım şekli, kuru saçlardan farklıdır.
yeni yıkanmış saça yarım saat - 40 dak. yeterli, ayrıca sadece saç diplerine sür, miktarıda azaltabilirsin :80:
yok canım niye yıpratsın? şimdi temiz saça uygulanmasındaki mantığı anlatayım: saç zaten yağlı olduğu zaman bir de üzerine yağı sürünce saç iyice ağırlaşıyor ve dökülüyor. o yüzden kuru saçlarda no problem ama yağlı saçlarda temiz olursa daha iyi olur. yıpratmasına gelince temiz saçı çok sık yıkamak saçı yıpratır. çünkü saçtaki yağı kurutur. burda biz zaten yağ uyguluyoruz saça. birşey olmaz yani yıpranma anlamında... ebru şallıda böyle uyguluyormuş susam yağınıTemiz saca sürersem bir daha yikamam gerek oda saci yipratir ?
badem yağı- zeytınyağı bence saç gurlesmesınde ve yenı sac olusumunda oldukça etkılı. ben 1 aydır kullanıyorum (ıstıkrarlı) saclarım gozle gorulur bıcımde dolgunlasdı ve uzadı
tatlı badem yağı canımarkadaslar ben aktara gittim aci badem yagi ve tatli badem yagi diye iki cesidi var. sizin badem yagi dediginiz hangisi aci mi tatli mi???
reklamBöyle şeylere inanmayın ..ama illede kullanacağım diyorsanbız yılan yağ ıtavsiye ederim
saçınızla ilgili sorunlarınız varsa bana ulaşabilirisinz...saygılar
Böyle şeylere inanmayın ..ama illede kullanacağım diyorsanbız yılan yağ ıtavsiye ederim
saçınızla ilgili sorunlarınız varsa bana ulaşabilirisinz...saygılar
tatlı badem yağı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?