- Konu Sahibi cileklipuding
-
Çörekotu yağı kullanmadım ama en kısa zamanda kulanacağım.
Yağ bakımı saçlarımi döküyor diyenlere tavsiyem saçlarınıza yağı vıcık vıcık sürmeyin, ben de öyle yapardım eskiden çok dökerdi. 1 tatlı*kaşıği kadar yağa parmak uçlarınızı batırıp sadece saç diplerine masaj yapın. Bu miktar yeter de artar bile. Hem saç kökleriniz de tıkanmaz.
Benim kullandığım yağ özleri var biri nane, diğeri de hint defnesi yağı. Yağ özleri direkt saça sürülmüyor, ana bir yağın ( badem, zeytinyağı) içine 4-5 damla halinde damlatılıp kullanılıyor. Çünkü çok güçlüler. Bu yağlardan çok memnunum çünkü mentollü serin bir etki bırakıyor. Bir de ben organik şampuan alıyorum, zararlı maddeler içermeyen. Bu şampuanın içine 10 damla kadar yağ özü damlatıp kullanıyorum çok yararı*oluyor. Her kullanımda şampuanı çalkalamak gerekiyor yalnız.[/QUO
bende şimdilik bademyağı aldım sadece onun yanında zeytinyağıyla karştrıp sürmeyi düşünüyorum .. okadar çok yağ varki hangisini sürceğimi şaşırmş duurumdayım kızlar:bbo: çam terebenti iyi diyorlar,çörek otu yağı iyi diyorlar,yılan yağı vs.. napmalı arkadaşlar lütfen yardım :2:
İnşallah sendede işe yarar. şu an benim yeni çıkan saçlarım 4 - 5 parmak uzunluğundalar. Ama malesef 2 sene sonra ancak tam kıvama gelecekler :hulya:
badem yağı- zeytınyağı bence saç gurlesmesınde ve yenı sac olusumunda oldukça etkılı. ben 1 aydır kullanıyorum (ıstıkrarlı) saclarım gozle gorulur bıcımde dolgunlasdı ve uzadı
kızlarr ben biçok yerde yazdım kullanıyorum çörek otu yağını diye..şuan itibariyle dökülme diye bi problemim kalmadı Allaha çok şükür..kendim bile şoktayım çünkü tepemde o kadar çok minik saçım çıktıki kuaföre gittiğimde saçım yaplırken farkettim hepsi tepede ayağa kalktılar zemuszemus spreyle zor yatıştırdık,,,inanın gönül rahatlığıyla tavsiye deiyorum sizlerede saçıma hem can geldi remen hem dökülme durdu hemde yeni saçlarım çıktı..sizinde saç yapınıza inş uygundur ve sizdede işe yarar ...
hint yağı saç uzatmada çok iyi. badem yağıda saçları yumuşatıyor ve besliyor. zeytin yağının faydalarını biliyorsunuz zaten. çörek otu yağıyla hepsini karıştırıp kullanıyorum çoğunluklatek başına kullanmak mı yararlı yoksa sizde yanında başka yağları öneriyor musunuz?
geçen gün markette gördüm bu yağdan aklıma bu topic geldi ama kendi saçımda nası olur bilemedim
benim saç tipim yağlı ve saç derim de hassas baya bi sıcak suyla bile yıkasam hemen kaşındırtıyor bu bana kötü gelir mi ki? saç derimi tıkamasın?:S
bakalım ıse yarayacakmı.. baska bı topıktede goguse surenler var bu yagı buyutuyormus gogsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?